• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/BBC

15.02.2022

09:54 >> 10:31

RUSIJA POVLAČI TRUPE SA UKRAJINSKE GRANICE, oglasilo se ministarstvo odbrane!

Tanjug/AP

Vesti

RUSIJA POVLAČI TRUPE SA UKRAJINSKE GRANICE, oglasilo se ministarstvo odbrane!

Podeli vest

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da se jedan deo trupa pozicioniranih na granici sa Ukrajinom vraća u svoje baze nakon završetka vežbi, prenosi novinska agencija Interfaks

Ipak, kako navodi Interfaks, brojne vojne vežbe širom zemlje i dalje su u toku.

- Jedinice Južnog i Zapadnog vojnog okruga, koje su izvršile svoje misije, ukrcavaju se u vozove i kamione i kasnije danas krenuće ka svojim garnizonima. Neke jedinice će se pridružiti vojnim konvojima i izvodiće samohodne marševe - rekao je portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

Konašenkov je rekao da ruska vojska nastavlja vežbe na nekim pravcima i da u njima učestvuju praktično svi vojni okruzi, flote i vazdušno-desantne jedinice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sloba

pre 2 godine

Takoje breeee dajte se u pamet. Eto mi koji malo pratimo tu politiku i stanje u svetu možemo da kažemo da je to mudro proiznalaženje Rusije jer je demonstrirala i pokazala moć,silu i dala domaći zadatak jenkijima koji hoće da unište sve što nije katoličko i da Rusija zna šta radi i šta treba da radi da manipulativni i politički iskoristi ovu slabost jenkija smera i Evrope kao što su oni iskoristili devedesetih prodaju dušu Gorbačova i retardiranog jeljcina te krenuše u pohod planete zemlje i Radiše štoim milo i drago e sad Rusi isto tako desetoduplom merom da vrate i iskoriste njihovu slabost i vrate svetski poredak tamo gde mu je mesto i gde treba da bude i da računa i zna kao i što zna Rusija a Jenki imaju 54 republike da u toj državi zvanoj sad ima kožna koliko policije a da nisu istog obeležja,uniforme,intervencija iz oblasti u oblast da je narod podeljen na bokate i siromašne,crne i bele na gradove,na četvrti na sokake e pa zato BRAĆO RUSI IDEMOOOOO na posao mora nešto i da se radi

Milan

pre 2 godine

Pa kako sad to, do juče vaši pompezno naslovi Rusija će ovo Rusija će ono. Najurila Američku podmornicu i cvrc.

Videcemo

pre 2 godine

E sad su sebe stavili u ranjiv polozaj. Svaki privid slabosti ce zapadnjaci da im posle debelo naplate. Pamet, mudrost, dobrota, empatija, razumevanje - to se ne ceni i ne postuje, vec ce zbog toga posle da iz gaze. Na zalost, pametniji popusta je samodestruktivan potez.

MmM

pre 2 godine

Sad ce Ukrajinci odmah da potpisu da ulaze u NATO i onda su Rusi ugasili sto su se kolebali. Posle nema kajanja zbog propustenih prilika. Zivi bili pa videli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija