• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2022

11:34

INTERNET TATA GANUO SVET! TINEJDŽERE KOJI NEMAJU OČEVE UČI KAKO DA VEŽU KRAVATU... Ovaj video ima više od MILION I PO PREGLEDA... (VIDEO)

Printscreen/Youtube/ Dad, how do I?

Vesti

INTERNET TATA GANUO SVET! TINEJDŽERE KOJI NEMAJU OČEVE UČI KAKO DA VEŽU KRAVATU... Ovaj video ima više od MILION I PO PREGLEDA... (VIDEO)

Podeli vest

Rob Keni, čovek iz Sijetla koji je za vreme pandemije napravio seriju video snimaka sa uputstvima na Jutjubu pod nazivom "Tata, kako da?" postao je jutjub senzacija, ali i "internet tata" čiji saveti dobro dođu deci i omladini koja su ostala bez očeva

Povučen svojim detinjstvom i odrastanjem bez oca, Rob je rešio je da napravi jutjub kanal gde će svoj deci bez očeva da pomogne.

Jedan od njegovih omiljenih snimaka jeste gde pokazuje kako se vezuje kravata, a njega je upravo tome sa dvadeset godina naučio cimer.

U videu Rob daje detaljna objašnjenja, i kako i sam kaže, brze trikove kako pravilno da zavežete kravatu. On ima nekoliko trikova da vam kravata ne bude suviše kratka, ili čvor debeo... 

Detaljnije pogledajte u videu:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija