• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

17.02.2022

13:57

NESTALA ČUVENA REKA NA HIMALAJIMA! U potoku se najpre pojavila misteriozna vrtača, ubrzo su uginule pastrmke, sada PRETI JOŠ VEĆA OPASNOST! (VIDEO, FOTO)

Pixabay

Vesti

NESTALA ČUVENA REKA NA HIMALAJIMA! U potoku se najpre pojavila misteriozna vrtača, ubrzo su uginule pastrmke, sada PRETI JOŠ VEĆA OPASNOST! (VIDEO, FOTO)

Podeli vest

Misteriozna vrtača formirala se u potoku koji se uliva u reku Brengi, što je prouzrokovalo pomor pastrmke

Zbog toga je oko 20 kilometara reke u oblasti Anantang u indijskom delu Kašmira presušilo, izazivajući zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Slatkovodni potok sa Himalaja veoma je značajan za lokalno stanovništvo koje odatle uzima vodu za piće i koristi za navodnjavanje.

 

 

Međutim, formirao se ogroman levak u koji otiče sva voda.

 

 

Lokalne vlasti su odlučile da sprovedu geofizička istraživanja da bi se utvrdilo da li postoji opasnost po stanovništvo pošto stručnjaci upozoravaju da bi cela oblast, poznata kao Dolina Brengi, mogla da se uruši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija