• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.02.2022

15:24

AMERIKA DOBILA ODGOVOR RUSIJE! Dokument o bezbednosnim predlozima Vašingtona uručen ambasadoru SAD u Moskvi!

Vesti

AMERIKA DOBILA ODGOVOR RUSIJE! Dokument o bezbednosnim predlozima Vašingtona uručen ambasadoru SAD u Moskvi!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države primile su danas odgovor Rusije na bezbednosne predloge Vašingtona, izjavio je zvaničnik Stejt departmenta

On je rekao da je odgovor uručen američkom ambasadoru u Moskvi Džonu Salivenu, javio je Rojters.
Prethodno je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov najavio da će Rusija danas Sjedinjenim Američkim Državama poslati odgovor o pitanju bezbednosnih garancija.


On je dodao da će Moskva pismo objaviti jer je, kako kaže, neophodno da svi zainteresovani građani shvate šta se dešava i kakva je čija pozicija, prenosi TAS S.

U međuvremenu, američki državni sekretar Entoni Blinken promenio je prethodne planove putovanja i obaveza u poslednjem trenutku kako bi prisustvovao sastanku Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, koji se održava povodom situacije u Ukrajini. Kako se navodi, Blinken će govoriti na sastanku SB UN.

"Dokazi na terenu su da se Rusija kreće ka neposrednoj invaziji. Ovo je ključni trenutak“, rekla je novinarima ambasadorka SAD u UN Linda Tomas-Grinfild, prenosi agencija Rojters.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija