• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2022

07:00

PSIHOTERAPEUT MI JE REKAO DA SAM BOLESTAN! Evo kako je Bajden ŠOKIRAO SVET odabirom novog ŠEFA ZA NUKLEARNU ENERGIJU! (FOTO)

printscreen

Vesti

PSIHOTERAPEUT MI JE REKAO DA SAM BOLESTAN! Evo kako je Bajden ŠOKIRAO SVET odabirom novog ŠEFA ZA NUKLEARNU ENERGIJU! (FOTO)

Podeli vest

U pokušaju da promoviše kontroverznu ideju „napredne raznolikosti“ u Americi, Bajdenova administracija je nedavno angažovala Sema Brintona kao šefa odeljenja za nuklearnu energiju i odlaganje goriva i otpada

Sem Brinton je stekao dve magistarske diplome na MIT-u. Diplomirao je na smeru Inženjerski sistemi i Nuklearne nauke i inženjerstvo. Brinton je takođe osnivač “Core Solutions Consulting”, kompanije koja pruža ekspertizu u oblasti nuklearne energije.

Strani mediji izveštavaju da je Brinton, pre nego što se pridružio administraciji Džoa Bajdena, savetovao Belu kuću Baraka Obamu o pitanjima LGBTK+ i sarađivao sa Kongresom o nuklearnoj politici.

 

 

Tokom  obraćanja Komitetu UN protiv torture, Brinton je ispričao svoje iskustvo sa psihoterapetom kojeg je posećivao na zahtev svojih roditelja.

- Ispričao sam Komitetu kako je terapeut rekao da sam bolestan, da me Bog mrzi i da vlada istrebljuje sve LGBT osobe. Glas mi je drhtao dok sam opisivao fizičko zlostavljanje koje sam pretrpeo u nastojanju da me ispravi, uključujući to što sam bio sputan i fizički povređen - ispričao je Brinton svoje iskustvo sa konferencije u Ženevi.

 

 

Sada Brinton dobija veliku pažnju na društvenim mrežama, ne zbog svoje izuzetne stručnosti u ovoj oblasti, već zbog čudnih navika i seksualnih fetiša.

Kritičari smatraju da je njegov imidž previše kontroverzan i ekstravagantan za službenika javne uprave.

Objavljuje fotografije u šarenim haljinama, visokim potpeticama, šminkom, pa čak i u odeći od lateksa. Branioci novog savetnika predsednika SAD ističu njegovu kompetentnost u oblasti nuklearnog otpada.

 

 

Prošle godine, samo nekoliko dana nakon što je preuzeo predsedničku funkciju, Džo Bajden je potpisao izvršnu naredbu pod nazivom "Omogućavanje svim kvalifikovanim Amerikancima da služe svojoj zemlji u uniformi“, kojom je efektivno ukinuta politika iz Obamine ere koja zabranjuje operaciju promene pola koju podržava federalna država.

- Vojska uspeva kada je sastavljena od različitih Amerikanaca koji mogu da ispune rigorozne standarde za vojnu službu, a inkluzivna vojska jača našu nacionalnu bezbednost - navodi se u izvršnoj naredbi Džoa Bajdena.

Bajden je izjavio: "Moje je uverenje kao vrhovnog komandanta oružanih snaga da rodni identitet ne bi trebalo da bude prepreka vojnoj službi“, a potom dodao:

- Štaviše, postoje značajni dokazi da dozvoljavanje transrodnim osobama da služe vojsku nema značajan negativan uticaj na Oružane snage.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Ovakvi tipovi i vasa nazovi demokratija ce vas unistiti. Rugate se BOGU. Zavrsicete kao RIMSKO CARSTVO.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17