• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

18.02.2022

18:47

Svakoj izbeglici iz DNL i LNR isplatiti 10.000 po dolasku u Rusiju, Putinov TRETMAN STUPIO NA SNAGU!

AP/Tanjug

Vesti

Svakoj izbeglici iz DNL i LNR isplatiti 10.000 po dolasku u Rusiju, Putinov TRETMAN STUPIO NA SNAGU!

Podeli vest

Dimitri Peskov, portparol Kremlja saopštio je večeras da je Vladimir Putin odneo olduku da svakoj izbeglici koja stugne u Rusiju iz Donbasa ili Luganska bude isplaćeno 10.000 rubalja na ruke

To se odnosi na civile sa istoka Ukrajine, koji masovno pristižu u gradove i prihvatne centre širom Rostovske oblasti.


Za pomoć civilima iz Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike angažovana je i ruska nacionalna garda.

Podsetimo lider DNR i LNR doneli su odluku da svi civili, pre svega žene, deca, staric i oni čije je prisustvo nepotrebno budu evakuisani u Rusiju, a ostali da uzmu oružje u ruke jer se očekuje napad Ukrajine-

S druge strane Zapad, a pre svega državni sekretar Entoni Blinken akciju evakuacije civila je nazvao lažnom operacijom Moskve i opravdanjem da se izvede invazija na Ukrajinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Junik

pre 2 godine

Ovo je kao oluja, sprema seakcija hrvata .a fasisticka amerika kritikuje srbijuda se od drveta ne bi videla suma tj priprema oluje. To je karolicki svet, prevara i dobra reklama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija