• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.02.2022

19:52

POSLEDNJE ŠTO SU JAVILI - RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO! HITNO UPOZORENJE DONBASA - Ukrajina svakog časa može krenuti u ofanzivu...

Vesti

POSLEDNJE ŠTO SU JAVILI - RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO! HITNO UPOZORENJE DONBASA - Ukrajina svakog časa može krenuti u ofanzivu...

Podeli vest

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin izjavio je da situacija u Donbasu vodi u rat

„U svakom trenutku može da počne ofanziva (Ukrajine) u punom obimu. Apsolutno sve je spremno za to“, rekao je Pušilin za televiziju „Rusija 24“.

Dodao je da iz Donbasa u Rusiju mogu biti evakuisane stotine hiljada ljudi.

„Sada se evakuacija odvija prilično aktivnim tempom. Želimo da obezbedimo što veći broj ljudi. Ne isključujem mogućnost da ćemo ovih dana uspeti da evakuišemo stotine i stotine hiljada ljudi“, saopštio je lider DNR, prenosi Sputnjik.

Osvrnuo se i na najnoviju eksploziju u centru Donjecka, istakavši da se radi o diverziji.

„To su te diverzije koje su jedan od znakova pripreme za ofanzivne akcije. Ispipavaju se određena ''slaba mesta'' kroz koja mogu da prodru diverzanti. To je jedna od komponenti pre ofanzive u punom obimu“, dodao je.

Ranije je rukovodstvo samoproglašenih republika LNR i DNR objavilo privremenu evakuaciju stanovništva u rusku Rostovsku oblast zbog opasnosti od napada ukrajinske vojske.

Evakuacija se odnosi pre svega na žene, decu i starije osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 2 godine

Ukrajinci najavlju napad rusa svaki cas, ovi u Donbasu napad ukrajinaca svaki cas..... ovo je jedna "....felika zezancija...". Od svega toga nista nema da bude, jedino su cene nafte i plina skocile do neba a to i rusima i amerima odgovara( najveci izvoznici). A ako dodje to tog, nazovi, rata mi ima da debelo nastradamo, nista od onoga so je Putin obecao nasem Predsedniku Vucicu ( plin, nafta,,,,) nema da dodje do nas ( sve NATO zemlje okolo, a one nema da pustaju prelaz ruske robe , nisu po glavi izgorili), tako da smo mi dobro zjb u tom slucaju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija