• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.02.2022

04:45

BROJ RANJENIH CIVILA RASTE, JEDNOM AMPUTIRANA NOGA! Situacija nakon POSLEDNJEG GRANATIRANJA žestoko zategnuta!

Vesti

BROJ RANJENIH CIVILA RASTE, JEDNOM AMPUTIRANA NOGA! Situacija nakon POSLEDNJEG GRANATIRANJA žestoko zategnuta!

Podeli vest

U granatiranju ukrajinskih oružanih snaga danas su na teritoriji samoproglašene Luganjske narodne republike (LNR) povređena tri civila, saopštio je predstavnik Narodne milicije LNR Ivan Filiponenko

Prema njegovim rečima, jednom od ranjenih civila je amputirana noga, prenosi Interfaks.

Filiponenko je dodao da su tokom dana oružane snage Ukrajine pucale na teritoriju LNR 66 puta.

Dodao je da su na meti bila 24 naseljena mesta u LNR.

Duž linije neposrednog borbenog kontakta na istoku Ukrajine situacija se pogoršala od ranih jutarnjih sati 17. februara. Iz samoproglašenih LNR i DNR prijavljena su najintenzivnija ukrajinska granatiranja u poslednjih nekoliko meseci.

Zbog novih sukoba počela je evakuacija stanovništva u Rusiju, a LNR i DNR su u subotu proglasile opštu mobilizaciju svih vojno sposobnih muškaraca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

LNR NA NOGAMA! Ukrajinski specijalci stigli u Donbas!
Planeta

LNR NA NOGAMA! Ukrajinski specijalci stigli u Donbas!

Narodna milicija samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) registrovala je dolazak ukrajinskih specijalnih snaga blizu linije razdvajanja u Donbasu, kao i britanske protivtenkovske raketne sisteme, saopštila je pres-služba tog resora, izvestio je Sputnjik

30.01.2022

16:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija