• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Intermagazin

21.02.2022

18:20

MOSKVA NIJE HTELA DA PONIZI AMERE, ALI JE KINA ODBILA DA ĆUTI! Posle neverovatnog manevra SU-35, piloti SAD odbili da nastave misiju!

Vesti

MOSKVA NIJE HTELA DA PONIZI AMERE, ALI JE KINA ODBILA DA ĆUTI! Posle neverovatnog manevra SU-35, piloti SAD odbili da nastave misiju!

Podeli vest

Ruska Federacija pomno prati dejstva oružanih snaga Sjedinjenih Američkih Država u regionu Crnog mora i Sredozemnog mora.

Do ovog zaključka došli su novinari kineske novinske publikacije Sohu, analizirajući nedavni incident koji se dogodio na nebu iznad Sredozemnog mora.

Autori materijala su detaljno govorili o akcijama ruskih kosmičkih snaga, a takođe su govorili o reakciji pilota američkih vazduhoplovnih snaga na manevar Su-35.

Analitičari Sohua su pre svega podsetili da rusko vojno osoblje pažljivo prati situaciju na svojim granicama, kao i da posmatra sve manevre brodova i aviona NATO-a i Sjedinjenih Država.

Borci Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije često polaze na borbeno dežurstvo kako bi pratili izviđačke avione koji lete u neposrednoj blizini ruskih granica.

Kineski novinari su primetili da se sasvim nedavno dogodio neobičan incident na nebu iznad Sredozemnog mora.

Ruski borbeni avioni uočili su izviđački avion Boing P-8A Posejdon američkog vazduhoplovstva, koji je, najverovatnije, izveo operaciju otkrivanja ruskih brodova i podmornica.

ZABORAVILI SU DA KAŽU NABOLJE! BRISEL: RUSIJA I KINA BI DA PROMENE SVETSKI POREDAK, to su rezizionističke sile!

Su-35 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije približili su se američkim izviđačkim snagama na prilično bliskoj udaljenosti od samo 1,5 metra, primoravajući ih da promene kurs i završe operativne manevre.

Sohu je govorio o reakciji pilota američkog vazduhoplovstva na manevar Su-35 u Sredozemnom moru. Ruski lovci su uplašili Amerikance, zbog čega je Boing P-8A Posejdon morao hitno da se vrati u vojnu bazu, odbijajući da nastavi misiju.

- Su-35 su zaista uplašili američke pilote. Rusija je još jednom pokazala da nijedna država na svetu nije u stanju da joj se direktno suprotstavi - rezimiraju autori materijala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

A odakle vam samo ova prica? Meni lici na propagandu?! Dajte izvor od koga je pocela prica? Nesto sto bi nsm pomoglo da poverujemo u sve ovo sto ste napisali?! Kladim se da ste to dobili od nepoznatog izvora?! CNN,BBC tako operisu izmisle nesto i na kraju dodaju da je informacija iz nepoznatih izvora hahahaha svi lazu pa i vi!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija