• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2022

07:44

BAJDEN PRETI PUTINU: Odabrali ste put SMRTI I UNIŠTENJA, odgovaraćete!

AP/Tanjug

Vesti

BAJDEN PRETI PUTINU: Odabrali ste put SMRTI I UNIŠTENJA, odgovaraćete!

Podeli vest

Predsednik SAD Džo Bajden oglasio se povodom specijalne vojne akcije koju je rano jutros pokrenula Rusija na teritoriji Donbasa, na jugoistoku ukrajine i žestoko zapretio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu

 

- Molitve celog sveta večeras su uz narod Ukrajine koji trpi ničim izazvan i neopravdan napad ruskih vojnih snaga. Predsednik Putin odabrao je rat s predumišljajem koji će doneti katastrofalne gubitke života i ljudske patnje. Samo je Rusija odgovorna za smrt i uništenje koje će ovaj napad doneti, a Sjedinjene Države i njihovi saveznici i partneri će odgovoriti na ujedinjen i odlučan način. Svet će Rusiju držati odgovornom - piše u Bajdenovoh izjavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mapko

pre 2 godine

Zapadna septicka jama, oni se nasli da sole pamet. Da vas hvata zelja da povracete. Niko nije glup, cak ni zapadni obicni gradjani.

Baki

pre 2 godine

Smrdljiva kukavica !!! Smo priča a uvlači Evropu u rat sa Rusima dok je amrika mnogo dalje i oprt neće na svom kontinentu imati rat i poet će Evropa biti rasturena . Glupi Nemci i Francuzi će nasesti na Američke fazone za rasturanje evrope !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija