• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

00:53

Zelenski NA IVICI NERAVA, TVRDI: Neprijateljske diverzantske snage ušle u prestonicu! Neprijatelj me je označio KAO METU BROJ 1!

AP/Photo

Vesti

Zelenski NA IVICI NERAVA, TVRDI: Neprijateljske diverzantske snage ušle u prestonicu! Neprijatelj me je označio KAO METU BROJ 1!

Podeli vest

Predsednik Vladimir Zelenski rekao je da veruje da su ruske diverzantske grupe ušle u ukrajinsku prestonicu Kijev

U video izjavi, Zelenski je rekao - Prema našim informacijama, neprijatelj me je označio kao metu broj 1, moju porodicu, kao metu broj 2. Oni žele da unište Ukrajinu politički uništavajući šefa države. Zelenski kaže da veruje da su neprijateljske diverzantske grupe ušle u Kijev.

- Ostajem u Vladinom kvartu zajedno sa drugima - rekao je Zelenski.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ibro

pre 2 godine

Gde ti je bio mozak kada si pretio unistenjem Moskve i ruskog naroda? Sta ste radili rusima u Donjecku i Lugansku? Sve su to posledice. Rusija nije Srbija . . a i mi smo se borili protiv nato terorista dok smo mogli ....

Rade R

pre 2 godine

I treba kretenu bolesni! Za uvo će da te vode pravo pred Putina! Samo ti zamišljaj da je sve tako jednostavno! Amerikanci ti dali da glumiš predsednika i ti misliš to je to! Pa to možeš da glumiš njima! Nema glume! Vidiš kako je kad se vratiš u realan život, baš surovo, jel da!? Sad bi ti da te neko brani, sad ti se ne sviđa da budeš "broj jedan"!? A do juče si uživao u toj ulozi! U pogrešno si se kolo uhvatio "gospodine" glumac Zelenski!

Amater

pre 2 godine

PREDAJ SE SPASI UKRAJINU I SVOJE GRADJANE...BITI PREDSEDNIK JESTE CAST ALI ZA SVOJ NAROD I SAME GRADOVE BITNIJI JE MIR. VIDIS DA SU TE ZAPAD I AMERIKA OSTAVILI DA SE BORIS SAM JER NJIHOV CILJ JE RAT SA RUSIJOM A ZA UKRAJINU ZIVOTI NJENIH GRADJANA I INFRASTRUKTURA SREDSTVO.

Duda

pre 2 godine

Nego da si br. 1 svi sto su poginuli ti trebas da odgovaras za njihovu smrt. Mislio si eto zapada da ti pomogne, koliko lud moras da budes da u to verujes. Izludeo si taj narod i sad sledi kazna.

milan lala

pre 2 godine

Ne boj se amerika s vami , no za svaki slucaj izvadi vizu za Poljsku i Nemacku .

BreDragan

pre 2 godine

Zar Zelenski stvarno misli da je on neka figura koja je meta i to još br. 1 u ovom ratu. To stvarno pokazuje koliko je on glumac-komedijaš a ne pravi Predsednik jedne države. On je samo važan kao figura koja treba hitno da potpiše kapitulaciju da se ne povećava broj žrtava i ne gubi vreme tražeći nekog drugog sa takvim ovlašćenjima.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija