• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

25.02.2022

22:40 >> 16:02

"PET EKSPLOZIJA ZA 3-5 MINUTA"! Ruske jedinice krenule u marš i ušle u Melitopolj bez otpora, Kijev odbio pregovore! (FOTO, VIDEO)

Tanjug/Pixabay/fotomontaža

Vesti

"PET EKSPLOZIJA ZA 3-5 MINUTA"! Ruske jedinice krenule u marš i ušle u Melitopolj bez otpora, Kijev odbio pregovore! (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Rusija je u četvrtak, 24. februara pokrenula specijalnu vojnu operaciju u Donbasu. Ukrajina je proglasila ratno stanje i prekinula diplomatske odnose sa Moskvom. NATO je najavio da će rasporediti dodatne odbrambene snage u istočnom pravcu. U Ukrajini u Kijevu se čuju eksplozije, ruske snage ulaze u ukrajinsku prestonicu

 

22.33 Ruska vojska je ušla u grad Melitopolj

Ruska vojska je bez otpora ušla u ukrajinski grad Melitopolj na jugu Ukrajine, saopštilo je večeras rusko Ministarstvo odbrane.

„Nakon amfibijskog juriša u rejonu naselja Azov u Ukrajini ruske jedinice su krenule u marš i bez otpora ušle u Melitopolj“, navodi se u saopštenju.

BBC prenosi da je na društvenim mrežama objavljen verifikovan video snimak na kojem se vide borbe u Melitopolju. Na snimku se vidi onkološko odeljenje jedne bolnice pogođeno eksplozivom, ali nije potvrđeno ko je gađao.


22.31 Invazija Rusije na Ukrajinu

 

 

22.28 Bela kuća: "Doneta odluka u poslednja 24 sata. Direktne sankcije Putinu i Lavrovu" 

SAD nameravaju da uvedu direktne sankcije ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu.

22.22 -Kijev spreman da razgovara o prekidu vatre i miru, saopštio je pres sekretar Zelenskog

22.00 - Zaharova: Kijev odbio pregovore,traži da se odlože za sutra

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je večeras da je Kijev odbio da pregovara o ukrajinskoj krizi i da je predložio da to pitanje bude odloženo za sutra.

"Ukrajinska strana je odbila da pregovara. Predstavnici kijevskog režima su predložili da se ovo pitanje odloži za sutra", rekla je Zaharova, prenose ruski mediji.

Ranije danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski pozvao ruskog predsednika Vladimira Putina na pregovore, a Putin je tokom razgovora sa kineskim kolegom Sijem Ðinpingom rekao da je Rusija spremna da održi razgovore na visokom nivou sa Ukrajinom.

Nešto ranije, Ukrajina je saopštila da je spremna da pregovara sa Rusijom o neutralnom statusu, ali da traži bezbednosne garancije.

21:30 - Samoproglašena Abhazija priznala DNR i LNR

Samoproglašena Republika Abhazija priznala je nezavisnost samproglašenih Donjecke i Luganjske narodne republike, javlja Interfaks. Kako je saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova DNR, ukaze o priznanju potpisao je predsednik Abhazije Aslan Bžanija.

„Kao i svi građani Republike Abhazije, smatram da je odluka našeg saveznika Ruske Federacije da prizna nezavisnost sa svih stanovišta pravedna, a pokrenuta specijalna vojna operacija apsolutno opravdana“, naglasio je Bžanija u emisiji državnoj televiziji Abhazije.

21.07 - Bela kuća je potvrdila da je sastanak Bajdena i Zelenskog trajao od 11.52 do 12.32. časova, preneo je CNN.

20.54  "Pet eksplozija za 3-5 minuta"

U zoni termoelektrane Kijev ĆP-6 večeras se dogodilo pet eksplozija, saopštio je gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko.
"U blizini ĆP-6 dogodilo se pet eksplozija u intervalu od 3-5 minuta. Hitne službe idu tamo. Očekujemo da saznamo detalje", napisao je Kličko na Telegram kanalu, prenosi Interfaks Ukrajina.

ĆP-6 je najmoćnija termoelektrana u Ukrajini, a nalazi se na severoistocnoj periferiji Kijeva u Desnjanskom okrugu.

20.37 - Pušilin:Još malo vremena za predaju ukrajinskih vojnika

Šef samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin rekao je da će ukrajinski vojnici koji ne polože oružje biti "uništeni" i upozorio da im je ostalo malo vremena da donesu odluku!


20.30 - Upozorenje

Gradonačelnik Kijeva upozorava na "tešku" noć koja je pred nama jer su ruske trupe "veoma blizu" ukrajinskoj prestonici "Situacija sada preti Kijevu, bez preterivanja. Noć i jutro biće teški", rekao je Kličko u obraćanju objavljenom na njegovom Telegram kanalu u petak.

20.09 - Masovni napadi na ukrajinske vazduhoplovne baze

Ruska vojska večeras je izvela masovni napad krstarećim raketama po ukrajinskim aerodromima kako bi eliminisala svaki pokušaj upotrebe avijacije

 

 

 

 

 

 

20.00 - Zelenski razgovarao sa Bajdenom: Hvala SAD na podrsci

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razgovarao je telefonom sa američkim kolegom DŽozefom Bajdenom o jačanju sankcija Rusiji, odbrambenoj pomoći i antiratnoj koaliciji sa SAD.

19.23 - Zelenski iz Kijeva: Svi smo ovde, branimo našu državu

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je danas video snimak sa ulica Kijeva kako bi negirao glasine da je pobegao iz glavnog grada.

"Svi smo ovde", rekao je Zelenski, koji je bio u društvu najbližih savetnika i ukrajinskog premijera, prenosi BBC.

"Branimo svoju nezavisnost, našu državu. I nastavićemo to da radimo", poručio je Zelenski.

Foto: AP/Photo

19.10 - Moskva: Ruska vojska oborila 12 ukrajinskih letelica

Ruska vojska oborila je 12 ukrajinskih letelica tokom specijalnih operacija u Ukrajini, izjavio je danas portparol ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

"Oboreno je šest borbenih aviona, jedan helikopter i pet dronova. Uništeno je 67 tenkova i ostalih oklopnih vozila, 16 raketnih sistema, 87 specijalnozvanih vojnih automobila", rekao je on, prenosi TAS S.

Rusko ministarstvo odbrane je naglasilo da njihova vojska ne izvodi napade na ukrajinske gradove, već da se cilja vojna infrastruktura vrlo preciznim naoružanjem.

19.06 - Rusija zapretila Švedskoj i Finskoj

Zaharova je govorila na preskonferenciji u Moskvi danas poslepodne, gde je upozorila da će pristupanje Finske ili Švedske NATO-u izazvati ozbiljan odgovor Moskve.

Celu vest pročitajte na linku OVDE.

18.40 - Policijski čas i u Odesi

 Vlasti Odese uvele su policijski čas u gradu, koji će trajati od 23.00 do 5.00 časova, saopštila je u danas pres-služba gradske uprave.

Naredbu o uvođenju policijskog časa potpisao je gradonačelnik Odese Genadij Truhanov, prenosi RIA Novosti. Prethodno je policijski čas zbog vojne operacije Rusije uveden u glavnom gradu Ukrajine Kijevu, kao i u nizu gradova i regioma, među kojima su Lavov, Nikolajev, Harkov i Zaporožje.

18.26 - NATO: Šaljemo dodatne defanzivne trupe na istok Evrope

Lideri NATO saopštili su danas da će nakon što je Rusija napala Ukrajinu poslati više trupa na istok Evrope, uz ocenu da je Moskva lagala o svojim namerama.

NATO ŠALJE OFANZIVNE TRUPE U ISTOČNU EVROPU! Lideri 30 zemalja potpisali odluku uz ocenu da je "Moskva lagala o svojim namerama"!

18.15 - Brojne svetske kompanije u problemu zbog sankcija Rusiji

 Veliki broj međunarodnih kompanija čije je poslovanje izloženo Rusiji spremaju se za suočavanje s izazovnim vremenima zbog zapadnih sankcija uvedenih Moskvi nakon ulaska ruskih vojnih snaga u Ukrajinu.

18.00 - Rusija delimicno ogranicila pristup Fejsbuku

18.00 - Ruska vojska: Zaplenili smo veliku kolicinu zapadnog oruzja

Ruska vojska saopštila je danas da je zaplenila veliku količinu zapadnog oružja u Ukrajini, preneo je "Sputnjik njuz".
Među zaplenjenim oružjem nalazi se američki protivoklopni sistem FGM-148 DŽavelin i britanski MBT NLAW za borbu protiv tenkova.

17.40 Više od 50.000 Ukrajinaca napustilo zemlju za 48 sati.

Foto: Tanjug/AP



17.33 - Rusi napadaju

U toku je "amfibijski napad" na Azovsko more, koje se nalazi zapadno od Mariupolja u Ukrajini, rekao je novinarima u petak visoki zvaničnik američke odbrane.

Rusi sada "tamo iskrcavaju na hiljade mornaričke pešadije",rekao je visoki zvaničnik američke odbrane.

17.28 - Amerika zabeležila najmanje 200 lansiranja raketa

SAD zabeležile su najmanje 200 lansiranja raketa od početka ruske invazije na Ukrajinu, rekao je novinarima visoki zvaničnik američke odbrane.

"Rakete koje se lansiraju su mešavina balističkih i krstarećih projektila", rekao je zvaničnik.

Rakete se prvenstveno lansiraju sa zemlje i iz vazduha, dodao je.

17.20. Komitet ministara Saveta Evrope odlučio je da isključi Rusiju iz članstva u toj organizaciji!

RUSIJA ISKLJUČENA IZ SAVETA EVROPE! Komitet smatra da je to NEOPHODNA MERA!

17.15 London: Ruske trupe na 50 km od centra Kijeva

Velika Britanija tvrdi da su ruske oružane snage otvorile novu rutu u napredovanju ka Kijevu i da je većina trupa ostala na više od 50 kilometara od centra grada, javlja Rojters. Ukrajina navodi da su njene snage nanele teške gubitke ruskoj vojsci oko Černihiva i da su uništile navodno više od 30 tenkova. Černihiv je na glavnom putu od Belorusije ka Kijevu.

Više pročitajte OVDE!


17.09 - Prva grupa evakuisanih iz Ukrajine stigla u Rumuniju

 

 

17.00 Zaharova: Zvanicnici UKR da ne daju kontradiktorne izjave

"Rusija je rekla da je spremna da pošalje delegaciju na pregovore u Minsku. Kako je rekao predstavnik za štampu ruskog predsednika Dmitri Peskov, mi smo spremni za to", naglasila je ona na pres konferenciji, prenosi TAS S.

16.40 - Berbok: Sankcionisacemo Putina i Lavrova

"Stavili smo na listu predsednika Rusije gospodina Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova", rekla je Berbok novinarima dok je išla na sastanak ministara spoljnih poslova EU u Briselu, preneo je CNN.

Ona je dodala da su njih dvojica odgovorni zbog toga što nedužni ljudi ginu u Ukrajini i odgovorni su, prema njenim rečima, jer se krši međunarodni sistem, a EU to ne prihvata.

Foto: Tanjug/AP

16.39 - Porošenko pred CNN došao sa oružjem

Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko pojavio se 25. februara na Si-En-Enu sa jurišnom puškom Kalašnjikov. Prema rečima Porošenka, on je snabedo oružjem oko 300 pripadnika jednog od nacionalnih bataljona.

 

16.25 Ukrajinci: Rusi raketirali vrtić

List Kijev indipendent preneo je da su ruske rakete pogodile sklonište i vrtić u severoistočnom gradu Ohtirka i da ima civilnih žrtava, uključujući i decu.

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dimitro Kuleba osudio je granatiranje vrtića, navevši da su ruski napadi na sklonište i vrtić ratni zločini i kršenje Rimskog statuta.

"Zajedno s državnim tužiteljem skupljamo dokaze i sve ćemo predati Hagu", naveo je Kuleba. 

Inače, osim njegovih reči, dokazi još nisu priloženi.

 

 

15.56 - Predsednik Rusije zadovoljan akcijama u Ukrajini

- Poneli su se hrabro, profesionalno, herojski - naveo je Putin.

On je rekao da su odradili dobar zadatak na očuvanju bezbednosti države.

- Želim još jednom da se obratim muškarcima u ukrajinskoj armiji. Nemojte da dozvolite da ovi nacionalsiti iskoriste vas, vaše žene i decu, kao ljudski štiti. Bilo bi lakše pregovarati sa vama, nego sa ovim grupama nacista - rekao je on.

15.50 - Putin: Ne borimo se s ukrajinskom vojskom, već sa nacistima

"Ovi nacionalisti koji su uključeni u ukrajinske snage ohrabruju ukrajinske grupe da napadnu i deluju kao ljudski štit", rekao je Putin.

On je rekao da nacisti u Ukrajini deluju kao teroristi i to u Kijevu i Harkovu.

15.48 - Svakog časa mogu da počnu pregovori Rusije i Ukrajine, javljaju ruski mediji.

15.36 - Borelj najavio sankcije Putinu i Lavrovu

BORELJ: Sankcije protiv Putina i Lavrova ako se ministri EU slože!

14.41 - Stano: Putin je taj koji čini genocid

Portaprol EU, Peter Stano, ocenio je danas u Briselu da niko ne može da previdi koji je konačni cilj ruske vojne invazije na Ukrajinu i odbacio objašnjenja predsednika Rusije Vladimira Putina da je u pitanju prevenicija genocida i "denacifikacija" Ukrajine.

”To je potpuno besmisleno, jer je on taj koji ga (genocid) čini ili je na putu da ga napravi. On govori o oslobađanu Ukrajine od nacizma, ali on se ponaša kao nacista”, ocenio je Stano.

14:03 FT: EU hoće da zamrzne imovinu Putina i Lavrova?

Brisel se sprema da zamrzne imovinu ruskog predsednika Vladimira Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u okviru treće runde sankcija Rusiji, piše Fajnenšel tajms, opširnije OVDE.

13.40 - Ruski predsednik Vladimir Putin prihvatio je poziv na pregovore ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, javlja RIA. Kremlj je saopštio da je Putin spreman da pošalje delegaciju na razgovore sa Kijevom, detaljnije:

OGLASIO SE KREMLJ, PUTIN SPREMAN da pošalje rusku delegaciju u Minsk na pregovore sa Ukrajinom!

13.33 - Ruska armija prodrla je u najuži centar Kijeva na svega nekoliko stotina metara od predsedničke palate i najvažnijih državnih institucija. Očekuje se da ova vest u narednim satima bude ozvaničena.

13:38 Ruski padobranci sleteli na aerodrom kod Kijeva, u toku napad helikopterima na ciljeve na zemlji, Ukrajinci koriste "džaveline", ekslozije i gust dim 

 

 

Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je da su ruski padobranci uspešno izveli operaciju sletanja u regionu aerodroma Gostomel u predgrađu Kijeva. Detaljnije čitajte na linku ispod:

RAZORNI UDAR! Desant 200 ruskih helikoptera na aerodrom kod Kijeva! (VIDEO)

 

 

 

 

12.20 - Ukrajina je saopštila da će posthumno odlikovati grupu ukrajinskih graničara koji su poginuli u odbrani Zmijskog ostrva u Crnom moru tokom ruske invazije i koji su, prema navodima Kijeva, odbili da se predaju pre toga.

Ukrajina je u četvrtak izgubila kontakt sa svojim snagama na Zmijskom ostrvu, južno od luke Odesa, nakon što je Rusija izvela udare iz vazduha i sa mora, saopštio je Kijev. 

11.47 - Ministarstvo odbrane Rusije: Nije bilo nikakvih raketnih napada na Kijev

Oružane snage Rusije nisu izvele nikakve raketne napade na Kijev, rekao je danas agenciji TAS S izvor u Ministarstvu odbrane Rusije. Tako je komentarisao izjavu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog koji je govorio o „bombardovanju stambenih četvrti grada heroja Kijeva, kao 1941. godine“.

11.38 - Turska je saopštila da će ruskim mornaričkim brodovima i dalje biti dozvoljeno da prelaze moreuz Bosfor i Dardanele. Ukrajina je u četvrtak zatražila od Ankare da ograniči prolaz ruskih ratnih brodova kroz moreuze Bosfor i Dardanele.

11.34 - Na mrežama se pojavio snimak na kojem ukrajinska vojska spaljuje, kako se tvrdi, "poverljivu dokumentaciju"

 

 

11.20 - EU danas zvanično usvaja drugi paket sankcija protiv Rusije

Ambasadori zemlja članica sastali su se jutros kako bi odobrili finali tekst sankcija protiv Rusije koji su noćas podržali lideri EU na samitu u Briselu.

11.13 - Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov objasnio zašto je Rusija napala Ukrajinu,

„Niko ne planira da okupira Ukrajinu, cilj operacije je otvoreno objavljen – demilitarizacija i denacifikacija“, rekao je Lavrov.

On je istakao da se Rusija uvek zalagala za diplomatsko rešenje krize u Ukrajini. Takođe je dodao da je Rusija zainteresovana za to da narod Ukrajine bude nezavistan.

„Zainteresovani smo za to da ukrajinski narod bude nezavistan, da ima vladu koja će predstavljati svu njegovu različitost i da ne bude u situaciji da se nalazi pod potpunom spoljnom kontrolom usmerenom na to da podstiče neonacizam, genocid nad Rusima“, rekao je Lavrov.

LAVROV: Želimo da oslobodimo Ukrajinu 

11.11 - Generalštab ukrajinske vojske saopštio je danas da Rusija koristi aerodrom Gomelj u Belorusiji za pripremu svojih trupa za napad na Kijev, iako kontrolišu aerodrom Gostomel u blizini ukrajinske prestonice.

Prema ovom saopštenju, ruske trupe napreduju ka Kijevu iz nekoliko pravaca, dok se ukrajinske snage bore oko Mariupolja na jugu i Harkova na severoistoku zemlje, prenosi Rojters.
 

10.34 - Pucnjava u centru, ruske trupe ulaze u Kijev sa severa. Zgrade uništene od raketiranje

10:31 - Odjekuju pucnji u blizini vladine četvrti u Kijevu. Asošijejted pres javlja o zvucima pucnjave u blizini vladine četvrti u Kijevu.

10.16 - "Žele da unište Zelenskog"

Savetnik u kabinetu predsednika Ukrajine Mihail Podoljak ocenio je da Ruska Federacija želi da uništi ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog.

10.12 - BBC: Snimci prikazuju ruske tenkove u predgrađu Kijeva

Na društvenim medijima danas su objavljeni snimci koji prikazuju, kako se čini, pokret ruskih tenkova kroz Obolon, predgrađe na severu Kijeva, javlja BBC. BBC navodi da snimci izgledaju kao da su ih snimili lokalni stanovnici iz svojih domova.

Britanski javni servis mediji je potvrdio da predeo prikazan na snimcima predstavlja Obolon, severno predgrađe Kijeva.

 

 

09.18 - Ukrajina je spremna za pregovore sa Rusijom o neutralnom statusu, prenose mediji pozivajući se na savetnika šefa kancelarije Volodimira Zelenskog.

Kijevu su potrebne bezbednosne garancije, dodaje publikacija.

Ukrajinski marinci 36. brigade predali su je, traže od DPR-a koridor za ulazak u Republiku - objavilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

09.12- Ruske snage ušle su u predgrađa Kijeva, kolone vojnih vozila ulaze u grad 

 

08-56 - Nemačka planira da NATO-u ponudi trupe, sisteme protivvazdušne odbrane i ratne brodove za jačanje istočnog krila Alijanse, nakon što je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu, objavio je danas nemački nedeljnik Špigl bez navođenja izvora, prenosi Rojters

08.43 - Ministarstvo unutrašnjih poslova Ukrajine izdalo je oko 10.000 mitraljeza pripadnicima dobrovoljačkih bataljona snaga teritorijalne odbrane u Kijevu, rekao je Fjodor Venislavski, zamenik predsedničke frakcije Sluga naroda i predstavnik predsednika Ukrajine u Ustavnom sudu.

08.40 - Žene i deca napuštaju Kijev, muškarci ostaju zbog obavezne mobilizacije. Scene su potresne.

08.35 Prema tvrdnjama ukrajinskih vlasti u granatiranju škole poginula dva nastavnika

08.28 Projektil pogodio školu u Gorlovki

Ukrajinski projektil pogodio školu u Gorlovki, kaže gradonačelnik

08.04 - Da li je ovo trenutak obaranja ruskog aviona?

Ukrajinske snage navodno su srušile ruski avion iznad Kijeva u ranim jutarnjim satima u petak, koji se potom zabio u stambenu zgradu i zapalio je.

Snimak pogledajte OVDE.

07.42 - Masakr na Zmijskom ostrvu, Rusi pobili sve ukrajinske vojnike

Plotuni sa ruskog ratnog broda ubili su sve ukrajinske vojnike na Zmijskom ostrvu u Crnom moru, potvrdio je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski.

06.33 - Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski potpisao je ukaz o formiranju Štaba vrhovnog komandanta.

06.08 - Ruski tenkovi idu ka Kijevu, ali kod Ivankova (na pola puta od granice do Kijeva) došlo je do bitke, tvrde neimenovani izvori u Generalštabu Oružanih snaga Ukrajine. Ukrajinske snage digle su u vazduh most kako bi zaustavile ruski konvoj. Nakon toga Rusi na Kijev mogu preko Višegoroda.

 

 

 

 

06.03 - Ruski tenkovi su na 30 kilometara od Kijeva, javlja Dejli mejl, dolaze iz pravca Černobilja.

 

 

 

05.49 - Ukrajinska strana tvrdi da su Rusi u operacijama izgubili 800 ljudi

Prema podacima Ministarstva odbrane, gubici Rusije prvog dana invazije na Ukrajinu iznosili su približno 800 ljudi.

05.21 - Eksplozije iznad Kijeva rezultat dejstva ukrajinskih snaga

Ukrajinski zvaničnici tvrde da je Kijev presreo "neprijateljsku letelicu" i da su se zato čuli zvuci eksplozija širom grada.

05-12- Snažne eksplozije u Kijevu

Prema izvorima ukrajinske agencije UNIAN, eksplozije su se čule u različitim delovima Kijeva. Konkretno, čuli su se u Pečerskom i Golosejevskom okrugu ukrajinske prestonice, u Poznjakiju. Na području Troješčine u Kijevu, prema navodima agencije, došlo je do šest eksplozija.

04.47 - Radnici u nulkearnoj elektrani u Černobilju ruske snage "drže su kao taoci", rekla je sekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da postoje verodostojni izveštaji da su radnici černobiljske nuklearne elektrane u Ukrajini "taoci" ruskih snaga.

- Ogorčeni smo verodostojnim izveštajima da ruski vojnici trenutno drže osoblje černobilskih postrojenja kao taoce - rekla je.

O ruskoj akciji u Černobilju čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
laky

pre 2 godine

Zelenski nije shvatio,ovo film niti pozorište.Pametnije bi mu bilo da je potpisao bezuslovnu predaju i tako sveo stradanja na minimum,time bi dokazao da je humanista i intelektualac u skladu sa situacijom.

Spasko

pre 2 godine

Zelenski je zapadna okupatorska marioneta koja je pomocu zapadnog zlocina i kriminala dosla na vlast , a Viktor Janukovic je jos uvek demokratski izabrani zakonski predsednik Ukrajine .

Pera pravda

pre 2 godine

Ko da da garancije, oni koji su im garantovali da zarate sa Rusijom i da će im pomoći, hahahha, još jedan štos podlih kauboja koji je koštao mnoge ljude života

jOvanić77

pre 2 godine

Ha.. ...ha : ) Ukrainci vrše invaziju na Ruse u svojoj zemlji...

Kondor

pre 2 godine

Pricao si kako ce da pobedite Rusiju,a sada places ko strina.Tako je to kada glumac vodi drzavu.

miroljub

pre 2 godine

Šta je sa nato miševima?Zašto ne bombarduju Rusiju kao što su to činili Vijetnamu,Iraku,Avganistanu,Siriji,Srbiji i dr.Zar naj,naj, najveća planetarna vojna sila zna samo dacijuče:sankcije,sankcije...Gde je onaj Hari da igra "igrice8 kao na kompjuteru) sa Rusima ili onaj kraljevski razarač da se prošeta Crnim morem.Ljudi se smeju i govore:prpa brale,pune gaće.

Darko

pre 2 godine

Ukrajinci lazu za borbe po gradu Kijevu! Dovoljno je da pogledate jamere po gradu,zvot se odvja normalno!!!

Mirjana

pre 2 godine

Vidim da ljudi podrzavaju ovu agresiju-pa nije Ukrajina napala Rusiju nego su Rusi napali Ukrajinu-koji normalan covek ovako nesto moze podrzavati-fuj,fuj fuj

Aleks

pre 2 godine

Hajde malo izveštaja i sa Ruske strane a ne samo sa Ukrainske i sa zapada

Vucic fašista iz zemlje treceg

pre 2 godine

Putin Hitler nije cudo da ga podržava zlocinacki srpski narod skupa sa fašistom Vucicem koji je devesesetih smrdio po Hrvatskoj skupa sa srpskim teroristima koje je Hrvatska vojska poslala u pakao

vladimir

pre 2 godine

Za sve žrtve ste krivi vi /Zelenski, Porošenko ..../ jer ste poverovali u PODLI zapad, a Putin vam je PRUŽAO RUKU i dao ISUVIŠE vremena i šansi da se "opametite", niste prihvatili i moraćete da "položite račune" svom narodu za bezpotrebna stradanja!

Aleksa

pre 2 godine

Ako ko zna kakvi su zapadnjaci licemeri to znaju Srbi. I jedini koji brane Pravoslavlje su Rusi i jedan mali narod Srbi. Zato braco nikada se ne odrecite nase Ruske brace jer su oni JEDINA BRANA zlocinackom zapadu sa Amerikom i Englezima na celu

Aleksa

pre 2 godine

Zelenski sada hoće pregovore o neutralnom statusu ukrajine, e to je moglo pre tri dana, sada može da se pregovara samo o ukrajinskoj kapitulaciji

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17