• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.02.2022

09:47 >> 10:56

RUSKA JEDINICA PRIMENILA TRIK DA PRODRE U KIJEV, ubrzo je udledila brutalna egzekucija! (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Printskrin video

Vesti

RUSKA JEDINICA PRIMENILA TRIK DA PRODRE U KIJEV, ubrzo je udledila brutalna egzekucija! (UZNEMIRIJUĆI VIDEO)

Podeli vest

Ruske snage ušle su u Kijev

Kako javljaju ukrajinske vlasti, Rusi su ušli u četvrt Obolon. Tamo se trenutno vode borbe.

Ukrajinska vlast pozvala je ljude da ostanu u domovima i da pripreme molotovljeve koktele. Ova četvrt nalazi se 10 kilometara od centra Kijeva.

 

 

Zamenica ukrajinskog ministra odbrane Hana Maljar rekla je da je ruska vojska zaplenila dva automobila ukrajinskih oružanih snaga pre nego što su se presvukla u uniformu ukrajinske vojske, a zatim se sa Obolona odvezla do centra Kijeva. 

"Ruska vojska je zaplenila dva vozila Oružanih snaga Ukrajine, presvukla se u uniformu ukrajinske vojske i velikom brzinom krenula ka centru Kijeva sa Obolona. Prati ih kolona ruskih vojnih kamiona. Oni će svakako biti neutralisani", napisala je Maljar na Tviteru. Ubrzo su objavljeni snimci na kojima se vide dvojica likdiviranh ruskoh vojsniak preobučenih u uniformu ukrajinske vojske.

 

 

 

 

Ukrajinski general-potpukovnik Valerij Zalužnij je potvrdio izveštaje u saopštenju na sajtu ukrajinskih oružanih snaga.

Redovi automobila su na granicama i pokušavaju da odu iz Ukrajine u Mađarsku i Poljsku. Oni čekaju i do 15 sati, izveštava Piter Bomont iz Gardijana iz Lavova. Međutim, zbog naređenja o opštoj mobilizaciji koju je izdao ukrajinski predsednik Voldomir Zelenski većini muškaraca nije dozvoljeno da odu, pa mnogi ostavljaju svoje porodice na granicama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sarajlija444d

pre 2 godine

leže poput smrdljivih terorista četnika koji su porokani u Hrvatskoj

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija