• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.02.2022

13:25

KLIČKO: U Kijevu više nema ruskih trupa, deluju samo diverzantske grupe

Vesti

KLIČKO: U Kijevu više nema ruskih trupa, deluju samo diverzantske grupe

Podeli vest

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko tvrdi da u Kijevu više nema ruskih trupa, ali da deluju diverzantske grupe

Kličko je u današnjoj video poruci istakao da je od šest sati ujutro iz vazduha povređeno 35 ljudi, među kojima dvoje dece. On je rekao da je protekla noć bila je teška i da su "osvajači pokušali da prodru u grad iz pravca Gostomelja i Žitomira, ali je ukrajinska vojska držala liniju".

"Sada, nažalost, u prestonici deluju diverzantske grupe. Bilo je više sukoba, obračuna. Vojska, policija, Nacionalna garda, teritorijalna odbrana, dobrovoljački bataljoni brane naš grad. Biće teško, ali moramo da preživimo. Vojska je uz nas, teritorijalna odbrana je uz nas, pravda je uz nas“, rekao je Kličko.

On je dodao da će saobraćaj u prestonici biti ograničen, jer se postavljaju kontrolni punktovi. On je uveo i policijski čas od 17 sat ido 8 ujutru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 2 godine

Daj bokser cuti, ako si hrabar idi na prvu liniju a ne malo malo pa iz nekog sklonista daješ izjave i pretis rusima

mirko

pre 2 godine

Kličko šalje video snimke iz sobe, Zelenski sa prazne ulice. Od takvih junaka i patriota bi se očekivalo da su na prvoj liniji. Bukadžije.

ČEČENSKI BORCI STIGLI U ŠUME OKO KIJEVA? (FOTO, VIDEO)
Planeta

ČEČENSKI BORCI STIGLI U ŠUME OKO KIJEVA? (FOTO, VIDEO)

Odred čečenskih specijalnih snaga primećen je u ukrajinskim šumama, javlja britanski Dejli mejl, pozivajući se na snimke sa društvenih mreža na kojima se tvrdi da je reč o fotografijama i snimcima čečenskih boraca koji klanjaju "u šumama oko Kijeva" i spremaju se za borbu

26.02.2022

12:15

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija