• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

28.02.2022

16:31

RUSIJA NE MOŽE SEBI DA DOZVOLI DA NE USPE! Vojni ekspert tvrdi: Putin će IĆI DO KRAJA!

YoutubePrintscreen/ ITON-TV

Vesti

RUSIJA NE MOŽE SEBI DA DOZVOLI DA NE USPE! Vojni ekspert tvrdi: Putin će IĆI DO KRAJA!

Podeli vest

Vojni ekspert Jakov Kedmi primetio je u emisiji „Nedeljom uveče sa Vladimirom Solovjovom” smatra da Rusija neće odustati, niti se povući

Rusija, čiji je lider Vladimir Putin, će ići do kraja i ne može sebi da priušti da ne uspe u Ukrajini, smatra Kedmi.

On je pohvalio odluku koju je doneo Putin da se snage za odvraćanje Oružanih snaga Rusije stave u poseban režim borbene gotovosti

Prema njegovim rečima, reakcija Rusije je veoma adekvatna, po logici ruske države. Logika kolektivnog Zapada je uvek bila neadekvatna razvoju događaja i reakciji Rusije, objašnjava on. 

Danas je peti dan od početka specijalne ruske vojne operacije u Ukrajini. U Beloruskoj Gomeljskoj oblasti počeli pregovori Moskve i Kijeva. Borbe u Donbasu još traju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duda

pre 2 godine

I ja se slazem, nema nazad, na sta bi to licilo. Ovo je pitanje zivota i smrti, pa sta kosta da kosta. Kad se zavrsi, ne znam na koji nacin, ali mislim nekim nuklearnim oruzjem na Ukrajinu, svet ce prodisati, mislim na dobromisleci svet, malo ih je ostalo. Sad su se svi pokazali Putinu ko su i sta su i on ce moci lepo da napravi plan kako dalje. Madjar me iznenadio, mala Srbija protiv sankcija a on za i to za sve sankcije. Sad ce placati gas kao i drugi, skupo.

SATAN

pre 2 godine

SRBSKO KOMENTATORSKO POVELIČANJE SATANA,KOJI ČE VAS SVE UNIŠTITI.ruse i male srbijančiče

Rusija URUČILA PROTESTNU NOTU ambasadoru kanade u Moskvi!
Planeta

Rusija URUČILA PROTESTNU NOTU ambasadoru kanade u Moskvi!

Kanadski ambasador u Moskvi Alison Le Kler pozvan je danas u ministarstvo spoljnih poslova Rusije zbog neprijateljskih demonstracija ispred ruske ambasade u Otavi i generalnih konzulata Rusije u Montrealu i Torontu, saopšteno je danas u Moskvi

28.02.2022

14:49

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17