• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2022

13:17 >> 14:01

MEDVEDEV PRETI RATOM FRANCUZIMA: PAZITE ŠTA GOVORITE, GOSPODO!

Vesti

MEDVEDEV PRETI RATOM FRANCUZIMA: PAZITE ŠTA GOVORITE, GOSPODO!

Podeli vest

Francuski ministar ekonomije rekao je da Evropa i SAD objavljuju "finansijski rat" Putinu i da će to uništiti rusku ekonomiju, nakon toga se oglasio bivši premijer Rusije, Dmitrij Medvedev

- Danas je neki francuski ministar rekao da su objavili ekonomski rat Rusiji. Pazite na jezik, gospodo! I ne zaboravite da su se u ljudskoj istoriji ekonomski ratovi često pretvarali u prave - napisao je na Tviteru bivši premijer Rusije, Dmitrij Medvedev.

Podsetimo, ministar ekonomije Francuske, Bruno le Mer, najavio je da će Zapad pokrenuti "rat koji će srušiti rusku ekonomiju". Ministar je, gostujući na radio "Frans info", otkrio i da se na spisku ruskih oligarha u Evropi nalazi skoro 500 imena.

- Objavićemo ekonomski i finansijski rat Rusiji, i dovešćemo do kolapsa ruske ekonomije. Gađamo srce ruskog sistema, gađamo Vladimira Putina, oligarhe koji su mu bliski, ali smo svesni toga da ćemo pogoditi i ruski narod koji će takođe snositi posledice - rekao je on.

 

 

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Nije pretio nego odgovorio na pretnje. Ovo je poslednje upozorenje ustasama u informeru! Lazi koje sirite kostace zivote Srba sirom planete .. a ja cu vas u tome spreciti !!!

Botovi komentiraju za parizerr

pre 2 godine

ko se boji raspalih rusa hahah to da je rusia jaka je mit prodavan priglupim srbima

Cile

pre 2 godine

Rusija kasni dvadeset godina,i sve je ovo razlog problema sa kojina se suočava! Prvo što je razorena devedesetih,i što je ispala iz liste svetskih sila! Drugo što je spavala kada je Jugoslavija rušena,i što je secesioniste podržavala i potpomagala u rušenju,pomogavši Sloveniji i Hrvatskoj neuporedivo više nego Srbiji! Treće što je ćutala kada nas je NATO zločinačka BANDA divljački BOMBARDOVALA,i što nam je tada Rusija uvodila sankcije! Četvrto što je Rusija finansirala nezavisnost Crne Gore. Što je čutala kada je na Majdanu izbio puč!Da ćutala je,i dozvolila zapadu da se još više ujedini protiv nje! Ne znam ni koliko su spremni da brane interese Srbije,a nama će na duže staze biti stbarno teško,na žalost!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija