• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

07.03.2022

22:12

PROCURELI DETALJI RAZGOVORA! EVO ŠTA SU ERDOGAN I PUTIN OBEĆALI JEDAN DRUGOM! Turski mediji prekinuli nagađanja, sad je sve jasno!

Vesti

PROCURELI DETALJI RAZGOVORA! EVO ŠTA SU ERDOGAN I PUTIN OBEĆALI JEDAN DRUGOM! Turski mediji prekinuli nagađanja, sad je sve jasno!

Podeli vest

Turski mediji objavili su detalje telefonskog razgovora predsednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdogana i ruskog predsednika Vladimira Putina u svetlu novonastalih ekonomskih okolnosti posle napada ruske vojske na Ukrajinu.

Redžep Tajip Erdogan rekao je u nedelju svom ruskom kolegi da će u trgovanju u Turskoj rublja i dalje biti u opticaju, prenosi ahaber.com.tr.

- Možemo da koristimo dolar, evro, rublju, zlato i juan u trgovanju - naveo je Erdogan.

S druge strane, Putin je obavestio Erdogana će pustiti 30 turskih brodova sa suncokretovim uljem i pšenicom koji su zadržani u Azovskim moru.

Putin je obećao da će dati "uputstva za prolaz brodova".

Erdogan je tokom razgovora izjavio da je Ankara spremna da doprinese rešavanju ukrajinskog problema mirnim metodama, što je pre moguće.

Istakao je da je važno preduzeti hitne korake za obezbeđivanje uslova za prekid vatre, otvaranje humanitarnih koridora i potpisivanje mirovnog sporazuma, zaključuje ahaber.com.tr.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija