• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2022

10:16

OVAKO JE U EVROPI, A VI KUKAJTE DA JE U SRBIJI LOŠE! Pogledajte rast cene goriva u Beču za samo nekoliko sati! (Foto)

printscreen

Vesti

OVAKO JE U EVROPI, A VI KUKAJTE DA JE U SRBIJI LOŠE! Pogledajte rast cene goriva u Beču za samo nekoliko sati! (Foto)

Podeli vest

Cene naftnih derivata divljaju u celom svetu i menjaju se iz minuta u minut. Primer za to je slika koja nam je stigla iz Beča, gde je za samo nekoliko sati, u istom danu gorivo "otišlo u nebesa". I onda neki u Srbiji kukaju kako je kod nas loše

 

Ovo je fotografija od juče. Pre podne i posle podne. Ista pumpa, ali drugačija cena.

Foto: printscreen

Podsećamo, otkako su počeli ratni sukobi u Ukrajini, cene naftnih derivata dostigle su neverovatne iznose. Dogodio se opšti poremećaj cena i nafte i gasa, uglja, pšenice, svetsko tržište doživljava šokantne preokrete. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će država reagovati u slučaju da dođe do novih poremećaja na svetskom tržištu i ukoliko EU donese odluku o zabrani uvoza ruske nafte i gasa. On je objasnio koje će biti konkretne mere države u tom slučaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samopostovanje

pre 2 godine

....srbija mora pod hitno da zabrani izvoz hrane u federaciju,cg i kosovo..pod hitno...vec sutra....bosnajci,crnogorci i kosovari spremaju rat protiv srbije i srba...kad vec idu u rat bolje da nas napadaju gladni...neka oni kupe hranu od onih od kojih kupuju oruzje a srbi svoju hranu da cuvaju za sebe...za 2-3 mjeseca nigdje u evropi nece biti ni hrane i goriva...a o plinu da ne pricam....dakle....zabrana izvoza hrane odmah sutra...

Marko

pre 2 godine

Nije to nista, ukucajte na internetu pa pogledajte cene dizela i benzina u Svedskoj, skuplje je jos sa po 50 centi po litru

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija