• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

12.03.2022

10:37

JOŠ JEDNA U NIZU ZAPLENA! Ruskom milijarderu Andreju Meljničenku oduzeta jahta! Od cifre će DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI!

Vesti

JOŠ JEDNA U NIZU ZAPLENA! Ruskom milijarderu Andreju Meljničenku oduzeta jahta! Od cifre će DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI!

Podeli vest

Italijanska policija zaplenila je jahtu ruskom milijarderu Andreju Igoreviču Meljničenku, saopštio je danas kabinet premijera, nekoliko dana nakon što je ovaj biznismen stavljen na listu sankcija EU zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Super jahta sa nazivom "A", duga 143 metra i procenjena na 530 miliona evra, zaplenjena je u luci Trst, saopštila je italijanska vlada, prenosi Rojters.

Kako se navodi, luksuzna jahta koju je dizajnirao Filip Stark i izgradio Nobiskrug u Nemačkoj, među najvećima je na svetu.

Prošle nedelje italijanska policija zaplenila je vile i jahte vredne 143 miliona evra od pet ruskih tajkuna koji su stavljeni na listu sankcija.



Policijske operacije bile su deo koordinisane akcije zapadnih država kako bi se kaznili bogati ruski državljani povezani sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, podseća Rojters.

BONUS VIDEO: 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ex faca

pre 2 godine

Da je jahta moja, umesto da me lepo isprate do matične države, da mi je oduzmu samo zbog nacionalnosti, sav ostatak kapitala bih uložio na atentate na pojedine pametnjakoviće koji su ovakvu odmazdu nevinih ljudi smislili.!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17