• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

14:40

RAT I SANKCIJE UNIŠTAVAJU EVROPU! Čovek u Bugarskoj umro čekajući ulje, gorivo u Austriji oko 3 evra, računi za struju u Grčkoj 1000 evra!

Vesti

RAT I SANKCIJE UNIŠTAVAJU EVROPU! Čovek u Bugarskoj umro čekajući ulje, gorivo u Austriji oko 3 evra, računi za struju u Grčkoj 1000 evra!

Podeli vest

Rat u Ukrajini i uvođenje sankcija razaraju Evropu. Prete u potpunosti da je unište. Cene divljaju, a u Bugarskoj je zabeležn i prvi smrtni slučaj pošto je muškarac umro čekajući u redu za ulje

Red za ulje u radnjama u Bugarskoj bio je dugačak 500-600 metara. 

Nakon dugog čekanja, čovek je umro kada je konačno stigao do paleta sa jestivim uljem, prenosi bugarski medij. Hitna pomoć je došla na lice mesta i utvrdila smrt čoveka.

Foto: Reuters

Lokalci su ogorčeni što moraju da čekaju satima kako bi kupili ulje u radnjama. Situacija je slična ispred svih velikih prodavnica tog lanca u Burgasu.

"Čovek je umro u radnji. Gurali su ga i pozlilo mu je. Ovo je ludost. Ljudi kažu da je pao, poplaveo i umro. Red je bio ogroman“, rekla je jedna od žena koja je tu bila u kupovini.

Gorivo u Austriji oko 3 evra 

Foto: AP/Tanjug

Cene goriva i hrane u Evropi obaraju istorijske rekorde, a širom EU sve je više nestašica i praznih rafova! Razlog za katastrofalan poremećaj tržišta jeste ratna kriza u Ukrajni, ali i objavljeni plan zvaničnika u Briselu da se u skoroj budućnosti potpuno obustavi uvoz ruskog gasa i nafte u EU.

U Austriji je cena goriva oko 3 evra po litru. 

Računi za sztruju u Grčkoj 1.000 evra 

Foto: Pixabay

Srpkinja Ana Nikolić, koja godinama živi u Grčkoj, kaže da su potrošačima ove nedelje počeli da stižu dvomesečni računi za struju i po 1.000 evra za jedan stan ili kuću, što je pet puta više nego za istu potrošnju koju su plaćali prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ringispil

pre 2 godine

Nismo zaboravili golgotu sa nestasicom goriva 1993 i 4 te zbog sankcija i IZIVLJAVANJE Bugarskih carinika. BATE necte vise moci da menjate strane i trcite u narucje pobednika.

Perica

pre 2 godine

Neka još uvode sankcije pa imaju svi da pocrkaju. Kad hoće da slušaju Ameriku to je tako!

Baki

pre 2 godine

Iskali ste etovam !!! Neverovatno koliko su glupi Evropski precednici da za interese Amerike uništavaju svoju zemlju i svoj narod a da njihov narod veruje u sve Američke laži !!!! Neverovatno da u Evropi niko ne shvata da Amerika ima samo jedan cilj i to je da razori i uništi Evropu kao i u prvom i drugom svetskom ratu !!! Na ovaj način Amerika pokušava da izbegne bankrot i kolaps !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija