• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.03.2022

12:24

Ako Rusija upotrebi NUKLEARNO ORUŽJE... NATO će da preispita odluku da se ne meša u sukob! Predsednik Poljske: Putin MOŽE DA PRIMENI BILO ŠTA

Vesti

Ako Rusija upotrebi NUKLEARNO ORUŽJE... NATO će da preispita odluku da se ne meša u sukob! Predsednik Poljske: Putin MOŽE DA PRIMENI BILO ŠTA

Podeli vest

Poljski predsednik Andžej Duda izjavio je danas da bi eventualna ruska upotreba hemijskog oružja u Ukrajini mogla da podstakne NATO da preispita svoju odluku da se vojno ne meša u sukob

U intervjuu za Bi-Bi-Si, Duda je odgovarajući na pitanje da li veruje da se ruski predsednik Vladimir Putin sprema da upotrebi hemijsko oružje, rekao je da je "ovo nešto što svet nije video u ovim razmerama od Drugog svetskog rata".

- Ako me pitate da li Putin može da koristi hemijsko oružje, mislim da Putin sada može da upotrebi bilo šta, posebno kada je u ovoj teškoj situaciji - rekao je poljski predsednik.

Duda je kazao da je Putin politički već izgubio ovaj rat, a da ga sa druge strane, vojno ne dobija.

Govoreći o intervenciji NATO-a, Duda je rekao da se svi nadaju da se Putin neće usuditi da upotrebi oružje za masovno uništenje.

- Ako upotrebi bilo kakvo oružje za masovno uništenje, onda će to promeniti igru u celoj stvari. Sigurno će Alijansa i njeni lideri predvođeni Sjedinjenim Državama morati da sednu za sto i zaista će morati ozbiljno da razmisle šta da rade, jer tada počinje da bude opasno - upozorio je poljski predsednik.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KIR SRBIN

pre 2 godine

`Aјде што је овај Дуда Дудек и битанга па лупа као Максим по дивизији, него ми није јасно шта је Вама да преносите овакве будалаштине, поред обиља информација које стижу са свих страна.

dare

pre 2 godine

Ajde bre vise-... Batalite tog DUDU... ko pita njega i ko je ON... Aman ljudi...

Zoran

pre 2 godine

Ко је луд да употреби хемијско оружје тамо где живи његов народ? Једини ко би могао слично да уради су американци, али биолошко оружје. Па за кога су га развијали? Познати су иначе по томе што су једини у историји бацили атомску бомбу на људе, сада им пријатеље, јапанце, и то 4-5 месеци након завршетка II св. рата.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija