• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

13.03.2022

16:36

VAŠINGTON PRETI KINI, NE SMETE POMOĆI RUSIJI NI NA KOJI NAČIN, U SUPROTNOM... Peking odgovara da će zaštiti i svoje kompanije i ljude...

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

VAŠINGTON PRETI KINI, NE SMETE POMOĆI RUSIJI NI NA KOJI NAČIN, U SUPROTNOM... Peking odgovara da će zaštiti i svoje kompanije i ljude...

Podeli vest

Američke vlasti upozorile su Peking da će biti posledica ako Kina pokuša da pomogne Rusiji da nadoknadi gubitke od zapadnih sankcija, izjavio je danas savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost DŽejk Saliven.

- Pažljivo pratimo u kojoj meri Kina zapravo pruža materijalnu i ekonomsku podršku Rusiji. Preneli smo Pekingu da nećemo tolerisati niti dozvoliti bilo kojoj zemlji da pokuša da nadoknadi Rusiji njene ekonomske gubitke od zapadnih sankcija - rekao je Saliven u intervjuu za Si-En-En i dodao da bi to imalo posledice po Kinu.

Istovremeno, on je odbio da odgovori na pitanje da li su SAD spremne da uvedu ograničenja Pekingu ako pokuša da pomogne Rusiji da nadoknadi ekonomske i finansijske gubitke od sankcija koje su uvele SAD i njihovi saveznici, preneo je Sputnjik.

(VIDEO) TOTALNA LUDNICA U KINI! Građani u ovom gradu panično pustoše prodavnice, hvata ih panika zbog trenutnih dešavanja u svetu!

Saliven je, takođe, napomenuo da američka vojska ne učestvuje u borbenim dejstvima na teritoriji Ukrajine i da neće biti upućena u tu zemlju.

- Američka vojska neće učestvovati u operacijama u Ukrajini. Ona sada nije tamo, ali mi ćemo zaštititi svaki pedalj teritorije NATO - istakao je on.

NA POMOLU KOMPROMIS IZMEĐU KIJEVA I MOSKVE! Iz kabineta Zelenskog OTKRIVENI novi detalji!

Ranije je portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Džao Liđijan izjavio da će Kina zaštititi svoje kompanije i ljude koji su se našli pod pretnjom američkih sankcija zbog trgovine sa Rusijom.

Bonus video!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Vidi ti Bajdena. Hoće da vlada celim svetom. Pa, Džo, ovoga puta si udario u zid. Neće moći.

Normalac

pre 2 godine

Gazi Ameriko potomke ruskih izroda koji su još pre više od 100 god zagrlili komunizam i zverski ugasili svoju slavnu ponosnu carsku porodicu.

laky

pre 2 godine

Džo je na nekim opasnim supstancama,šta će biti kad se osvesti?

master

pre 2 godine

Ovaj je totalno prolupo, nemoze da shvati da vise nisu in comand, sto pre shvati bice bezbolnije.

dera

pre 2 godine

" Dobronamerno - demokratski " ako nećeš kako ja hoću oda ću ja tebi . Nećeš ti ništa jer ne možeš , a ovo što što bi ti Kini ne možeš ništa kao ni jednoj tako velikoj sili , probao si sa ukrainom pa ćorak , gine narod za rad tvojih bolesnih interesa , mnogo ste zla naneli mnogim državama , što ratom što sankcijama i raznim vidovima pritisaka , svi oni jedva čekaju da vas skinu s' k...a .

Vladimir

pre 2 godine

DUDUČE-šuplje matoro Gov..! Gledsj svoja posla kod kuće još malo će vas Gospodin BOG Kazniti biće mrdanja u kaliforniji ?...

Amater

pre 2 godine

OVA PRETNJA JE TAKO OGAVNA I OCIGLEDNA DA ONI STVARNO MISLE DA SA EU VLADAJU SVETOM...RUSIJA I KINA SA OSTATKOM SVETA TREBA DA IM POKAZE GDE IM JE MESTO I DA JE DOSLO VREME DA I DRUGE ZEMLJE ZIVE I ODLUCUJU O SVOJOJ SUDBINI SAME.

Miro

pre 2 godine

Šta kaže Džo hoće li braniti ambasadu u Iraku od Iranaca sam ili će Nato? Još se nije obratio?

Pravda

pre 2 godine

Putin traži vojnu pomoć od Kine za rat u Ukrajini, jadan do bola. Bolestan u g.....

Ranko

pre 2 godine

Ovaj još umislio da vlada celim svetom! Ovaj zalutao u naučnu fantastiku! Ja bih ga još bodrila, da buda*la misli da je u pravu....trebalo bi ga ismejavati!

posmatrac iz daleka

pre 2 godine

Gospodine Bajden. Vi mesate Ruse i Irance, Kazete da Putin ratuje protiv Rusije. Samo malo da vam pomognem. Kina je za vas SILA. Pitajte vase bankare sta oni mise o kineskom kapitalu u njihovim bankama. Vama ce skoro i da nestane papira z stampanje dolara. Sta cete onda. Da ratujete sa Kinom. Sacekajte jos mesec ipo dana pa nam to ponovo javite. Znacemo da je 1 april.

Mapko

pre 2 godine

Rekao je nekada Sigmund Frojd kako prepoznati psihopate, a to je kada takvi bolesnici nemaju nikakav stid, nemaju obraza, kada takvi bolesnici umisljaju neku laznu realnost, kada takvi bolesnici zive u svoj paralelan svet lazi, kada takvi bolesnici veruju u svoju mitomansku laz. A ovo je tipicno od zadpnjaka i naravno od srpske srbijanske opozicije, isti slucaj opasne psihicke mentalne bolesti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija