• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rojters

15.03.2022

09:36 >> 09:56

OBUSTAVLJENO SNABDEVANJE EVROPE kroz gasovod JAMAL-EVROPA!

Reuters

Vesti

OBUSTAVLJENO SNABDEVANJE EVROPE kroz gasovod JAMAL-EVROPA!

Podeli vest

Rusko snabdevanje gasom za Evropu u pravcu zapada preko gasovoda Jamal-Evropa obustavljeno je u utorak, pokazuju podaci sa granice Poljske i Nemačke

Tokovi ruskog gasa u Evropu preko drugih gasovoda, uključujući gasovod Severni tok 1 preko Baltičkog mora, bili su stabilni u utorak ujutru.

Na gasovodu Jamal-Evropa postojale su preliminarne ponude za istok od 4,3 miliona kilovat-časova na sat (kVh/h) u Poljsku iz Nemačke do srede ujutru, pokazali su podaci operatera gasovoda Gaskad.

Protoki kroz Severni tok 1 bili su stabilni na 71.952.390 kVh/h, pokazuju podaci operatera.

Za snabdevanje u Slovačku iz Ukrajine preko granične tačke Velke Kapušan, nominovani kapacitet je iznosio oko 882.526 megavat sati dnevno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija