• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

17.03.2022

19:30

ITALIJANSKI RADNICI ODBILI DA TOVARE ORUŽJE ZA UKRAJINU! Rekli im da je reč o humaniratnoj pomoć, ali su oni otvorili sanduke i... La Republika otkrila šta Zapad zaista radi?!

Vesti

ITALIJANSKI RADNICI ODBILI DA TOVARE ORUŽJE ZA UKRAJINU! Rekli im da je reč o humaniratnoj pomoć, ali su oni otvorili sanduke i... La Republika otkrila šta Zapad zaista radi?!

Podeli vest

Ugledni i uticajni istalijanski dnevni list La Repubblica objavio je tekst pod naslovom "Ubacujete u avione u Pizi oružje umesto pomoći Ukrajincima"

U tekstu se navodi da su radnici civilnog aerodroma „Galileo Galilej", koji se nalazi pored grada Piza, odbili da utovaraju sanduke sa oružjem i municijom u avion koji je bio namenjen Ukrajini a lažno deklarisan kao humanitarni teret.

Ti radnicoi su simpatizeri M5S „Movimento 5 Stelle, odnosno - Pokreta 5 zvezda) i članovi Union sindicale di base.

Kako su saoštili u gradskom odeljenju USB, nekoliko radnika su rekli da je u avione koji odlaze sa teretnog terminala trebalo da budu utovarene namirnice, lekovi i druga vrsta humanitarne pomoći Ukrajini.

(FOTO) IMA LI ŠTA GLUPLJE OD CNN?! SRBIJA GRANIČI SA UKRAJINOM - OD NAS JE VEĆA SAMO RUSIJA! Ovako nešto mogu da urade samo idioti...

- Međutim, radnici na utovaru videli su sanduke pune različite vrste naoružanja, municije i eksplozivnih sredstava. Bilo je to gorko i užasno iznenađenje koje potvrđuje atmosferu rata u koji nas je uvukla vlada (Mario) Dragija - kaže se u saopštenju USB.

Pretpostavlja se da će ovi avioni biti upućeni u baze SAD i NATO u Poljskoj odakle će teret biti dalje usmeren u Ukrajinu.

Nešto kasnije, USB je saopštio da će održati miting ispred zgrade aerodroma u Pizi i istakao da je da se radi o "humanitarnom" pokriću za pravi falsifikat kojim se potpiruju ratna dejstva u Ukrajini.

NIJE PITANJE MOŽEMO LI, MORAMO! HOĆE LI SRPSKA I SRBIJA IZDRŽATI DOK RUSIJA NE POSTANE VELIKA I MOĆNA? Biće lakše već od novembra 2022!

U USB ističu da treba odmah prekinuti sa takvim letovima, a ostale kolege su pozvali da odbiju da utovaraju ratni materijal u avione.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija