• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

07:00

BRUTALNA KOMBINACIJA SMRTI! Tenkovi u saradnji sa snajperistima - Ovako Ruski specijalci "čiste" Azovce u Mariupolju! (Video)

Vesti

BRUTALNA KOMBINACIJA SMRTI! Tenkovi u saradnji sa snajperistima - Ovako Ruski specijalci "čiste" Azovce u Mariupolju! (Video)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci “čišćenja” Mariupolja od pripadnika puka Azov

Projekat wargonzo prikazao je snimke kao oklopne jedinice sa tenkvima T-64 Donjecke narodne republike “rade” u saradnji sa snajperskim timovima 1. bataljona specnaza Narodne milicije DNR.

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini ušla je u 26. dan. Rusko ministarstvo odbrane ponudilo je otvaranje humanitarnih koridora u ponedeljak ujutru iz Marijupolja, što je ukrajinska strana odbila.

Takođe odbijen je i predlog ekstrenistima iz bataljona “Azov”da napusti grad bez oružja, što je bilo odbijeno. Borbe se nastavljaju kod Harkova i u Donbasu. Nastavljaju se pregovori delegacija Rusije i Ukrajine o mirnom rešavanju krize.

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da postoji jasan znak da predsednik Rusije Vladimir Putin razmatra korišćenje i biološkog i hemijskog oružja u Ukrajini. 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija