• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.03.2022

07:13

DRAMA NA LETU Moskva-Istanbul... Rumuni ODMAH DIGLI LOVCE!

Vesti

DRAMA NA LETU Moskva-Istanbul... Rumuni ODMAH DIGLI LOVCE!

Podeli vest

Rumunski borbeni avioni pratili su danas putnički avion na putu od Moskve do Istanbula u vazdušnom prostoru te zemlje, pošto je primljena dojava o bombi u letelici, saopštila je pres služba rumunskog ministarstva odbrane

"Vazduhoplovstvo Rumunskog ratnog vazduhoplovstva, u službi vazduhoplovne policije, izvršilo je danas novu misiju u nacionalnom vazdušnom prostoru presretanja i pratnje civilne letelice koja je letela ''Turkiš erlajnsom'' iz Moskve za Istanbul. Pre toga, dobijena je dojava od civilne kontrole letenja da je podmetnuta bomba u avionu", navodi se u poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici rumunskog ministarstva odbrane, prenose RIA Novosti.

Ministarstvo je pojasnilo da su lovci poleteli u 17.58 i, nakon presretanja, pratili su civilnu letelicu u skladu sa važećim zakonom i procedurama do 19.24, kada je avion napustio vazdušni prostor Rumunije.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Значи, почели су сада и турке да зезају са наводно подметнутним бомбама.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija