• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

14:06

(VIDEO) OVAKO DANAS IZGLEDA MARIUPOLJ! Grad sravnjen do temelja... Sivilo, dim i razorena infrastruktura

Tanjug/AP

Vesti

(VIDEO) OVAKO DANAS IZGLEDA MARIUPOLJ! Grad sravnjen do temelja... Sivilo, dim i razorena infrastruktura

Podeli vest

Novi snimci pokazuju Mariupolj na istoku Ukrajine i otkrivaju razorne štete od višednevnog ruskog bombardovanja

Na snimku se vidi dim, razrušene kuće, zgrade, razni objekti, totalno sivilo je zavladalo nad gradom. Ulice su puste i tihe, stanovnici grada su evakuisani na bezbedna mesta.

Snimci pokazuju velku štetu na civilnim objektima i infrastrukturi unutar i oko ovog grada, koji ruske snage drže pod opsadom. Razorene su kuće, dramski centar, višespratnice, prodavnice i tržni centri.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zelenski virtuelno učestvuje na samitu NATO u Briselu, Putin i Makron razgovarali, Poljska predlaže SAD da Rusija bude iskljucena iz G20
Planeta

Zelenski virtuelno učestvuje na samitu NATO u Briselu, Putin i Makron razgovarali, Poljska predlaže SAD da Rusija bude iskljucena iz G20

Dvadeset sedmi dan specijalne operacija ruske vojske u Ukrajini. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski sinoć je u video poruci govorio o žestokom otporu ukrajinskih snaga koji usporava ruski napredak, Pentagon optužuje ruske vojne snage za ratne zločine u Ukrajini. Američki predsednik Džo Bajden doputovaće ove nedelje u Evropu. Posetiće najpre Briseli, potom i Poljsku

22.03.2022

15:58 >> 21:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija