• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.03.2022

11:04

POLJSKA BLOKIRALA RAČUNE RUSKE AMBASADE, izgovor je NEVEROVATAN!

Reuters

Vesti

POLJSKA BLOKIRALA RAČUNE RUSKE AMBASADE, izgovor je NEVEROVATAN!

Podeli vest

Poljska je blokirala bankovne račune ruske ambasade u Varšavi!

Ruski ambasador u varšavi Sergej Andrejev izjavio je da je blokada izvršena pod izgovorom i optužbom za "finansiranje terorizma".

Podsetimo, prethodnih dana Poljska je aktivno predlagala oštrije sankcije za Rusiju. Poljski premijer Mateuš Moravjecki izjavio je da je Poljska predložila Evropskoj uniji da uvede totalnu zabranu na trgovinu sa Rusijom. On je pozvao na oštrije sankcije prema Moskvi zbog napada na Ukrajinu.

Nakon toga Andrejev je saopštio da mu je juče uručena nota iz poljskog Ministarstva spoljnih poslova o proterivanju 45 ruskih diplomata. Andrejev je rekao da se on ne nalazi među osobama koje su proglašene za "persone non grata" i da će ostati u Varšavi, prenosi Tas s.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Daneee

pre 2 godine

Imam osjecaj da ce Poljska biti sravnjena prije Ukraine nesto mnogo trce pred rudu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija