• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

24.03.2022

16:48

RAT ZAVRŠAVAMO ZA 15 DANA! Borelj podigao EU na noge, "Sve možemo videti preko satelita, ako nastavimo da šaljemo oružje"... TO ĆE ODLUČITI U KORIST UKRAJINE!

Beta

Vesti

RAT ZAVRŠAVAMO ZA 15 DANA! Borelj podigao EU na noge, "Sve možemo videti preko satelita, ako nastavimo da šaljemo oružje"... TO ĆE ODLUČITI U KORIST UKRAJINE!

Podeli vest

Visoki predstavnik EU Žozep Borelj pozvao je 27 zemalja EU da nastave sa naoružavanjem ukrajinske vojske

"Ukrajinski otpor je izuzetan. Ruska vojska ne uspeva da se probije više od 200 kilometara od svojih logističkih baza i izgubila je mnogo vojnika i tenkova, što možemo da vidimo preko satelita i aviona“, rekao je 74-godišnji Borelj u intervjuu španskoj javnoj televiziji TVE.

Upitan da li treće zemlje treba da nastave da šalju oružje ukrajinskoj vojsci kako bi se nastavio njen navodni uspeh, Borelj je odgovorio:

"To je najvažnije. Jer će sve biti odlučeno u narednih 15 dana“.

Upitan da objasni konkretan rok, on je dodao da "želi da kaže da to neće biti u roku od 24 sata".

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Tekao bih da ovaj čovek nije u vinklu i da mi tamo ne treba da se nađemo ni u ludilu.

mirko

pre 2 godine

Zato sto ste se spremali za napad pa je vecina vojske locirana na 200km od Rusije. Izjum je pao danas, Slavljansk i Kramatorsk sledi.

Voja

pre 2 godine

Boriće se ovaj do poslednjeg Ukrainca. Dokle ovih avanturista. Videćemo kako će hraniti ovoliko izbeglica. Umislio čocek da je neki faktor

Pera

pre 2 godine

to je cilj od pocetka .. da se Ukrajina podeli .. pola ce finasirati evropejci svojim kreditima a Ukrajinci ce to placati narednih 100 godina .. ovi sto zavrse u Rusiji mozda i prodju bolje sa jeftinijim gasom i gorivom pa na taj nacin da se ubrza obnova i prosparitet ...

master

pre 2 godine

Prvo treba unistiti ljude kao ovaj smrad pa onda ici dalje.

milankukic

pre 2 godine

e gospodo pukli ste ko trula sljiva samo tako dobicete po brnjici da se necete oporaviti 100 godina trayili ste dobicete

Mapko

pre 2 godine

Tako su EU, NATO i SAD objavile da rat protiv Srbije i CG trajace par dana, na kraju se ispostavilo da je trajao tri meseca, toliko su jaki bili na recima da uzivo nisu bili sposobni da uniste vojsku tadasnje SRJ, ali su bili sposobni da unistavali masovno civilne objekte i infrastrukturu, da posle Pastrika i Kosare, nisu bili sposobni da kopneno napadnu Srbiju. Eto toliko o kraju rata protiv Rusije. Kada nacisticka EU tvorevina nije bila sposobna da gazi Srbiju, jedino je itekako bila sposobna da gadja iz velike visine i nista drugo, oni nama pricaju da ce se rat zavrsiti za 15 dana protiv Rusije, jel kako sire nebulozne price, Rusija je u gubitku. Strasno, pa ovaj zapad je nacisto potonuo i to u patolosku psichicku bolest pod nazivom "Psihopatije", oni veruju u sopstvenu laz, i to mitmanska laz. Pa ovo je prava imperija lazi.

Laki

pre 2 godine

Borelji, da li ces ti i tebi slicni u EU, koji pokusavate da ubedite svoj narod , Evropu pa i ceo svet kako je Rusija ta koja krsi medjunarodno pravo, da se izvinite Rusiji, svom narodu celoj Evropi i celom svetu kad istina izadje na videlo. Pocelo je raskrinkavanje na RAI i BBC. Polako, brzo ce Evropa videti koliki nacisti je vode. Moracete se izvinuti i Srbiji za 1999.g i bombardovanje. Svet polako uvidja ko je zločinac. Borelji, istinu nemoses vise sakrivati.

sledeća vest

Vesti

TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)
Live TV

Ceo Kijev gori! Rusija izvela najjači raketni udar od početka rata! Uništene dve fabrike ključne za proizvodnju oružja! (VIDEO)

Današnji dan je izuzetno turbulentan s obzirom na vesti koje nam stižu iz sveta. Makron nezadovoljan što je treći nakon izbora. Dva centralna događaja prate nas mesecima, čak godinama, a to su sukobi u Ukrajini i u Gazi. Na ove, ali i druge aktuelne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Velibor Stević i geopolitički analitičar Luka Stajić.

08.07.2024

19:50

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)
Live TV

Francuskoj se ne piše dobro! Makron trikom uspeo da privuče građane na svoju stranu! (VIDEO)

Ko će zaista povesti Francusku? Po svemu sudeći, niko neće moći da računa na podršku onog drugog. O izborima u Francuskoj u emisiji "Info dan" govorili su novinar iz Pariza Saša Pešić i politikolog Vladimir Kljajić. Uživo u program javio se i Milutin Ilić, izvršni direktor Instituta Geopolitikon, koji je komentarisao situaciju u Francuskoj nakon drugog kruga izbora.

08.07.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija