• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

24.03.2022

19:03

RUSI MOLILI KINU ZA POMOĆ U RATU? LAŽ! Peking besan na SAD, "ponovo kleveću Kinu zbog Ukrajine", svet da uvidi pravo lice Vašingotona!

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

RUSI MOLILI KINU ZA POMOĆ U RATU? LAŽ! Peking besan na SAD, "ponovo kleveću Kinu zbog Ukrajine", svet da uvidi pravo lice Vašingotona!

Podeli vest

Tvrdnje da je Rusija navodno molila Kinu da joj pruži vojnu pomoć u Ukrajini su lažne informacije, rekao je zvanični predstavnik kineskog Ministarstva odbrane. O tome je ranije pisao "Fajnenšel tajms" pozivajući se na izvore

Kako je rekao predstavnik Ministarstva odbrane, činjenica da SAD ponovo kleveće Kinu zbog Ukrajine pruža mogućnost međunarodnoj zajednici da uvidi naviku Vašingtona da fabrikuje glasine i stvara provokacije i njegovo pravo lice.

U Pekingu ističu da vojno-biološka delatnost SAD nije dovoljno transparentna i da postoje opasnosti po bezbednost koje se ne mogu ignorisati.

Amerika je dužna da svetu objasni kakvi su ciljevi njenih vojno-bioloških projekata i zbog čega ne daju informacije.

"Ne možemo a da ne pitamo kakav je realan cilj tih američkih projekata? Zbog čega američka strana nije objavila detaljne informacije o tim projektima? Kakve veza postoji između bioloških laboratorija SAD u inostranstvu i Ministarstva odbrane", navelo je Ministarstvo odbrane.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MISLILI SU - DVA DANA I KIJEV PADA! Ameri analiziraju KOBNE GREŠKE MOSKVE! Prošlo je mesec dana od ruske intervencije u Ukrajini, na račun Putina iznete ŠOKANTNE tvrdnje!
Planeta

MISLILI SU - DVA DANA I KIJEV PADA! Ameri analiziraju KOBNE GREŠKE MOSKVE! Prošlo je mesec dana od ruske intervencije u Ukrajini, na račun Putina iznete ŠOKANTNE tvrdnje!

Danas je tačno mesec dana od početka rusko-ukrajinskog rata, a situacija ne ide na ruku ruskog Vladimira Putina. Šahovski velemajstor Gari Кasparov je nedavno rekao da na onome što je ostalo od ruskog interneta kruži šala: "Sada ulazimo u četvrtu nedelju specijalne vojne operacije zauzimanja Кijeva za dva dana"

24.03.2022

18:42

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija