• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

27.03.2022

18:15

PREGOVORI RUSIJE I UKRAJINE OD 28. DO 30. MARTA U TURSKOJ! Hoće li ovaj put pasti dogovor - svet se moli da mir pobedi rat!

AP/Tanjug

Vesti

PREGOVORI RUSIJE I UKRAJINE OD 28. DO 30. MARTA U TURSKOJ! Hoće li ovaj put pasti dogovor - svet se moli da mir pobedi rat!

Podeli vest

Sledeća runda razgovora licem u lice između Ukrajine i Rusije biće održana u Turskoj od 28. do 30. marta, napisao je ukrajinski pregovarač David Arahamia na društvenim mrežama

Ukrajina je opisala prethodne razgovore sa Rusijom, održane nakon što je Rusija pokrenula napad prošlog meseca, kao "veoma teške", preneo je Rojters.

Podsetimo, od početka rata u Ukrajini 24. februara, održano je više rundi razgovora Moskve i Kijeva, a prioritet je bio stvaranje koridora za izlazak civila iz gradova koji se nalaze u zoni ratnih dejstava.

Kijev je u više navrata traćio da dođe do direktnog susreta predsednika Ukrajine i Rusije Vladimira Zelenskog i Vladimira Putina.

RUSI DUGUJU SRBIMA KOSOVO, KOŠARE SU TERMOPILI EVROAZIJE, Da Srbi nisu rekli NE Zapadu, Putinova Rusija bi zakasnila! Brutalna poruka Aleksandra Dugina!

Kremlj je u odgovoru saopštio da takav sastanak neće biti odbijen ukoliko bi se razgovaralo o „konkretnim pitanjima".

Poslednjih nedelja u pronalaženje prihvatljivog rešenja i za Moskvu i za Kijev uključio se i turski predsednik Redžep Taip Erdogan. On je pre nekoliko dana preneo je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da je ukrajinski lider Vladimir Zelenski spreman da se sastane s njim u Turskoj.

(VIDEO) NEMCI U FRCI OD RUSIJE, ILI KORISTE ŠANSU DA SE NAORUŽAJU! Berlin od Izraela uzma sistem "Strela tri", za vojsku izdvaja 100 milijardi evra!

Sada je Ankara uspela da privoli zaraćene strane da u prestonici Turske, a Erdogan je navodno dobila dozvolu od zapadnih saveznika da zadrži otvoren kanal komunikacije s Rusijom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milomir

pre 2 godine

PREDSJEDNIK SRBIJE NADAO SE DA ĆE SA 100 EURA POTKUPITI OMLADINU, A DOBIO JE ŽESTOK ODGOVOR: "Vučiću, pederu" odjekuje u srcu Šumadije (VIDEO) Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi Regija Prije 36 min Prije 20 min 0 Nadao se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić da će sa 100 eura potkupiti omladinu u Srbiji. Snimak sa jedne žurke iz Kragujevca svjedoči tome da Vučiću ne pomaže to što je podijelio mladima 100 eura, para svih građana Srbije. Na žurki je nestalo struje, a omladina je to iskoristila da pokaže šta misli o lideru naprednjaka, piše portal Direktno.rs. "Kragujevac, žurka,velika žurka u znaku 2000-ih. I nestala struja. I omladina počela da skandira. Nećete pogoditi šta. Džaba 100 eurića", napisao je Miroslav Miletić na Twitteru, objavivši snimak na kome mladi skandiraju: "Vučiću pederu". Prevario se predsjednik SNS kada je mislio da će sa nešto više od 11.000 dinara moći da kupi povjerenje mladih. Vrlo dobro oni znaju kakvo je stanje u državi, kao i to da je mnoštvo njihovih prijatelja, vršnjaka, braće i sestara otišlo iz Srbije, u kojoj ih sabotiraju na svakom koraku, ako nisu članovi vladajuće kamarile. Zna omladina ko je Aleksandar Vučić i svoje mišljenje, osim kroz skandiranje, iskazat će i 3. aprila.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija