• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

28.03.2022

17:50

PODAVIĆE SE HILJADE LJUDI, AKO NENONACISTI ISPUNE PRETNJU... Moskva otkrila pakleni plan "hitlerovaca" u Odesi - HOĆE DA RAZNESU BRANU?!

Vesti

PODAVIĆE SE HILJADE LJUDI, AKO NENONACISTI ISPUNE PRETNJU... Moskva otkrila pakleni plan "hitlerovaca" u Odesi - HOĆE DA RAZNESU BRANU?!

Podeli vest

Neonacisti su u Odesi, po nalogu guvernera, minirali branu Hadžibej i planiraju da je dignu u vazduh, tvrdi načelnik Nacionalnog centra za kontrolu odbrane Ruske Federacije general-pukovnik Mihail Mizincev

General Mihail Mizincev je na konferenciji za novinare rekao da će zbog toga gusto naseljena područja zajedno sa meštanima biti u zoni poplava i nazvao ovu odluku "suludom".

On je dodao da je neimenovani predstavnik Državne službe za vanredne situacije Ukrajine pokušao da spreči sprovođenje tog plana, ali je grubo i oštro prinuđen da se povuče i čak mu je prećeno likvidacijom, prenosi RIA Novosti.

Ukrajina postavila plutajuće mine u Crnom moru

Mizincev je rekao i da će plutajuće mine koje je Ukrajina postavila u Crnom moru stići do teritorijalnih voda Rumunije za četiri dana, a Bugarske za deset dana.

Federalna služba bezbednosti Rusije ranije je saopštila da je ukrajinska vojska nakon početka ruske operacije postavila oko 420 mina na prilazima lukama Odesa, Očakov, Černomorsk i Južni.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 2 godine

Azov-nacisti morace da menjaju svoju zastavu jer je na njoj slovo Z postavljeno u vodoravni polozaj . Gradonacelnik Odese da se krivicno goni i da bude sudjen kad se zavrsi vojna operacija Rusije. Naci-manijak sta je zamislio. Poternicu za njim raspisati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija