• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2022

13:59 >> 13:27

NA RAFOVIMA na Zapadu pojavio se DETALJ koji je sve uplašio... "Eto koliko je loše"!

Pixabay

Vesti

NA RAFOVIMA na Zapadu pojavio se DETALJ koji je sve uplašio... "Eto koliko je loše"!

Podeli vest

"Pitam devojku koja je menjala cene da li su displeji stavljeni zbog stalnog menjanja cena. Rekla je - da! Eto koliko je loše"

Veliki broj supermarketa na zapadu odavno umesto cena ispisanih, ili odštampanih na papiru, ima elektronske cene na rafovima, ali od početka rata u Ukrajini i ostali ubrzano prelaze na digitalne dijspleje jer se očekuje da će se cene, zbog rastuće inflacije, menjanti, tj. rasti na dnevnom novou.

Veliki marketi koji nisu imali elektronske cene, sada su ih postavili, međutim, građane brine i to što sve veći broj malih radnji uvodi digitalne cene.

 

 

 

"Moj lokalni bakalin sada je stavio digitalne cene na svoje police. Pitam devojku koja je menjala cene da li su displeji stavljeni zbog stalnog menjanja cena. Rekla je - da! Eto koliko je loše", napisala je na svom nalogu jedna korisnica Tvitera iz SAD.

 

 

Cene gasa, goriva, ali i hrane u Evropi skaču iz dan u dan. Najnoviji primer je Grčka gde su rafovi sa prehrambenim proizvodima gotovo prazni kako se povećava potražnja za određenim proizvodima

Opširnije čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 2 godine

Sećate li se Robnih kuća "Beograd" - njihovdirektor je hteo da se umili Miloševiću pa nije menjao cene 1993. Narod je "na čekove" kupio bukvalno sve čega je bilo po robnim kućama "po staroj ceni", ispraznio radnje a preduzeće nije imalo para za novu robu. Mala privatna bakalnica koja je tri puta dnevno menjala cene je procvetala.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija