• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

11:45

ŠOKANTAN ODGOVOR ZELENSKOG NA PITANJE O AZOVU! Ovo su isekli iz intervjua, ali je snimak dospeo na društvene mreže... (VIDEO)

Printskrin tviter

Vesti

ŠOKANTAN ODGOVOR ZELENSKOG NA PITANJE O AZOVU! Ovo su isekli iz intervjua, ali je snimak dospeo na društvene mreže... (VIDEO)

Podeli vest

Američki kanal Foks njuz uklonio je iz intervjua sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim njegov odgovor na pitanje o zverstvima bataljona Azov, kojeg je voditelj nazvao „nacističkim“

"Ova vest o bataljonu Azov. Nacistički bataljon... Prijavljena su njihova zverstva. Šta Amerikanci treba da znaju o bataljonu, o ovim izveštajima?", pitao je voditelj Bret Bajer, aludirajući na zversko ponašanje azovaca prema ruskim ratnim zarobljenicima u Ukrajini.

Zelenski je odgovorio kratko i jasno, rekavši da su - "oni to što jesu"! Rekao je da su u prošlosti činili zločine, ali i da su inkorporirani u ukrajinsku vojsku. 

Foks njuz nije objavio ovaj deo intervjua, ali je puna verzija dospela na internet, prenosi REN TV.

 

 

Podsetimo, još pre početka ruske vojne operacije u Ukrajini, UN su zabeležile zločine Azova u Donbasu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

NIje potrebno ici zbog toga cak u Ukrajinu . Tako nesto smo imali i kod nase kuce , odnosno u zadnjem ratu na prostorima Jugoslavije . Novonastalo takodjer fasizmu blisko hrvatsko rukovodstvo je jos 1990godine zatvorilo neke od zatvorskih ustanova i osudjenicima u zamjenu za slobodu ponudilo prikljucenje tadasnjim ilegalnim formacijama 'Zengi'. Jedan od najpoznatijih zatvora je u Staroj Gradiski u kojoj su kazne izdrzavali Franjo Tudjman ,, Stjepan Mesic . Vladimir Seks ... Ti su bivsi zatvorenici kako u tom pred ratnom periodu a narocito tokom rata prednjacili u zvjerstvima na Srbima u hr. . Za te svoje postupke bili su nagradjivanji od novonastalog hr. rukovodstva na celu sa Franjom Tudjmanom .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija