• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs/sputnjik/ria

11.04.2022

09:27 >> 10:51

(FOTO) RUSKI "KALIBAR" UNIŠTIO S-300 DOPREMLJEN IZ JEDNE EVROPSKE ZEMLJE? Rusi tvrde da se PVO sistem nalazio u hangaru u Dnjepropetrovsku, ciljan je i pogođen s mora!

Printscreen/Zvezda

Vesti

(FOTO) RUSKI "KALIBAR" UNIŠTIO S-300 DOPREMLJEN IZ JEDNE EVROPSKE ZEMLJE? Rusi tvrde da se PVO sistem nalazio u hangaru u Dnjepropetrovsku, ciljan je i pogođen s mora!

Podeli vest

Oružane snage Rusije su visokopreciznim raketama morskog baziranja „Kalibar“ uništile skriven u hangaru protivvazdušni raketni divizion S-300 koji je dovezen iz Evrope, saopštio je portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov

Oprema diviziona S-300 koju je Ukrajini isporučila jedna od evropskih zemalja pogođena je s mora visokopreciznim raketama "Kalibar". Četiri lansera S-300 i do 25 pripadnika Oružanih snaga Ukrajine uništeni su u hangaru Dnjepropetrovska, rekao je general-major Konašenkov, prenosi RIA.

Prema nepotvrđenim informacijama, navodno je reč o PVO sistemu koji je Kijev dobio od Slovačke.

 

 

"U nedelju, 10. aprila, visokoprecizne rakete  Kalibar bazirane na moru, na južnoj periferiji grada Dnjepropetrovska uništile su opremu protivvazdušnog raketnog diviziona S-300, koja je isporučena kijevskom režimu jedne od evropskih zemalja. Sistem je bio sakriven u hangaru. Pogođena su četiri lansera S-300 i do 25 pripadnika ukrajinskih oružanih snaga", rekao je on.

 

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 2 godine

Ovi se nisu ljudski ni parkirali a ovi ih pogodise.

Pera

pre 2 godine

Koja je poenta PVO ako stoji u magacinima? Ko koga ovde zeza? Meni se cini da je Ukrjinu vode strani agenti koji se trude da Ukrajina bude sto vise unistena.

Milutin

pre 2 godine

Prema svim procenama koje smo slušali i pratili od početka ove Ruske agresije svodi se na to da Putin i Rusija nemaju više rešenja. Progresivna dezorijentacija! __Imaju enormne gubitke, ne mogu da izadju na kraj ni sa najsiromašnijom Ukrajinom pa zbog toga ne žele još zaustaviti agresiju jer će im se smejati ceo svet jer velika Rusija nije ništa uradila, izgubila je. Sada bez glave traže način kako da napuste Ukrajinu ali bez smejanja sa strane. __Braćo rusi, vratite se vašem Putinu i nećemo Vam se smejati. Gledaćemo vas pola veka kako se borite sa sankcijama koje ste sami sebi uveli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija