• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.04.2022

08:55

RAT DALEKO OD ZAVRŠETKA! Ukrajina sprema sledeću fazu, i dok su Rusi usmereni na istok i jug... Zapad "kuva" taktiku za neuspeh Kremlja

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

RAT DALEKO OD ZAVRŠETKA! Ukrajina sprema sledeću fazu, i dok su Rusi usmereni na istok i jug... Zapad "kuva" taktiku za neuspeh Kremlja

Podeli vest

Američki državni sekretar Entoni Blinken ocenio je da je rat u Ukrajini daleko od završteka uprkos povlačenju ruskih trupa iz okoline Kijeva

"Rusija preraspoređuje svoje snage kako bi nastavila napade na istoku i jugu Ukrajine", rekao je Blinken, prenosi Glas Amerike na ruskom jeziku.

Istakao je da SAD, njihovi saveznici i partneri moraju da povećaju vojnu pomoć dok se Ukrajina, kako je naveo, "priprema za sledeću fazu borbe za svoju slobodu i budućnost".

„Nastojimo da maksimalno ojačamo poziciju Ukrajine u pregovorima i da povećamo pritisak na Putina", rekao je Blinken.

Prema njegovim rečima, SAD i međunarodna zajednica će rat koji je, kako je naveo, pokrenuo predsednik Rusije Vladimir Putin, pretvoriti u dugoročni strateški neuspeh Kremlja.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 2 godine

На жалост рат неће престати све док не почну да падају бомбе на Америку и Енглеску.А то практично значи свеопшти светски рат.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17