• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.04.2022

08:25

Militanti IMAJU ROK DA SE PREDAJU! Rusi dali ultimatum: Položite oružje i biće vam pošteđen život!

Rojters

Vesti

Militanti IMAJU ROK DA SE PREDAJU! Rusi dali ultimatum: Položite oružje i biće vam pošteđen život!

Podeli vest

Ruske oružane snage ponudile su pripadnicima nacionalističkih bataljona i stranim plaćenicima blokiranim u Marijupolju, da polože oružje od danas u šest sati ujutru po lokalnom vremenu, pa će im životi biti pošteđeni, saopštio je šef ruskog Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Mihail Mizincev

"S obzirom na katastrofalnu situaciju u fabrici Azovstalj i iz čisto humanitarnih principa, Ruske oružane snage nude militantima i stranim plaćenicima da prekinu neprijateljske akcije i polože oružje", kazao je Mizincev, prenosi TAS S.

Naveo je da će onima koji to učine, život biti pošteđen.

Kako je najavljeno, od 05.30 sati po moskovskom vremenu biće uspostavljen prekid vatre, a rok za predaju oružja je do 13.00 sati po lokalnom vremenu.

Kako se navodi u saopštenju, u protekla 24 sata zabeležen je veliki porast broja presretnutih radio komunikacija, kojima militanti traže od ukrajinskih vlasti dozvolu da se predaju i polože oružje pošto su u beznadežnoj situaciji, bez hrave i vode, ali im to vlasti zabranjuju, prenosi TAS S.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Pošteno sa Ruske strane.rat svakako ne mogu da dobiju.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija