• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.04.2022

09:18

NAŠI "POSLEDNJI DANI, AKO NE I SATI"... Dramatičan poziv za pomoć dolazi iz Azovstalja, ukrajinski komadant apeluje, "omogućite izvlačenje"... Mariupolj pred padom

printscreen

Vesti

NAŠI "POSLEDNJI DANI, AKO NE I SATI"... Dramatičan poziv za pomoć dolazi iz Azovstalja, ukrajinski komadant apeluje, "omogućite izvlačenje"... Mariupolj pred padom

Podeli vest

Sergej Volina, komandant ukrajinskih marinaca, poručio je da su njegove snage suočene "sa svojim poslednjim danima, ako ne i satima"

Komandant ukrajinskih marinaca koji se bore u poslednjem uporištu Mariupolja apelovao je da im se omogući izvlačenje iz opkoljene fabrike Azovstalj.

Komandant ukrajinske 36. specijalne brigade, čiji se pripadnici nalaze u opkoljenoj fabrici Azovstalj, u video poruci objavljenoj na njegovom Fejsbuk nalogu rano jutros naveo je da su ruske snage značajno nadmoćnije i uputio je svetskim liderima poziv za pomoć, prenosi Gardijan.

"Verovatno su ovo naši poslednji dani, ako ne i sati. Neprijatelj nas brojčano nadmašuje 10 prema jedan. Apelujemo i molimo sve svetske lidere da nam pomognu, Tražimo od njih da organizuju izvlačenje i odvedu nas na teritoriju treće države", saopštio je Volina.

On je naveo i da Rusi imaju "prednost u vazduhu, u artiljeriji, u svojim snagama na kopnu, u opremi i u tenkovima".

"Mi držimo samo jedan objekat, fabriku Azovstalj gde pored pripadnika vojske ima i civila koji su žrtve u ovom ratu", naglasio je ukrajinski komandant.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Istina

pre 1 godinu

A zašto ima civila u fabrici Azovstalj? Pa zato što ih nacisti drže kao taoce i još mole za pomoć! Čist terorizam!

mirko

pre 1 godinu

Ko vas sprecava da pustite civile? Skrivanje iza civila je ratni zlocin.

Perica

pre 1 godinu

Šta kukaš? Jesu li ti Rusi lepo ponudili da se predaš a ti nećeš. Epa kad nećeš onda zna se!

Milan

pre 1 godinu

Нацисти би у трећу земљу. Нису навели коју ?

Mapko

pre 1 godinu

Rada, ovi ukrajinski nacisti koriste vec vidjene prljave fasisticke metode, to smo primeli u Hrvatskoj, BiH i na Kosmetu, kada su njihovi Hrvatski ustaski, Bosnjacki islamisti i UCK Albanci drugari, sakrivali se iza civila, kao sto su koristili bolnice, skole, kuce za napad na "neprijatelja" iz "nize rase" (Srbi). Za takve naciste treba biti bez milosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija