• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

25.04.2022

16:36

NEONACISTI HTELI DA UBIJU SOLOVJOVA, KISELJOVA, SIMONJAN! FSB IH UHVATIO, na saslušanju priznali ko ih je poslao! Kijev tvrdi, Moskva izmišlja ne zanimaju nas ruski novinari!

Vesti

NEONACISTI HTELI DA UBIJU SOLOVJOVA, KISELJOVA, SIMONJAN! FSB IH UHVATIO, na saslušanju priznali ko ih je poslao! Kijev tvrdi, Moskva izmišlja ne zanimaju nas ruski novinari!

Podeli vest

Neonacisti koji su uhapšeni u Moskvi planirali su, pored poznatog ruskog novinara Vladimira Solovjova, ubistva generalnog direktora MIA Rosija sevodnja Dmitrija Kiseljova, glavne urednice RT-a Margarite Simonjan i drugih, saopštila je Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije, koja je objavila video-snimak sa svedočenjima uhapšenih

- Razmatrana su ubistva ljudi koji su nosili propagandu, odnosno Solovjov, Kiseljov, Skabejeva, Popov, Keosajan, Simonjan - rekao je jedan od uhapšenih, koji je priznao krivicu.

FSB je u ponedeljak saopštila da je uhapšena grupa članova neonacističke terorističke organizacije "National Socialism/White Power" koja je zabranjena u Rusiji. Reč je o ruskim državljanima koji su planirali da, po nalogu Službe bezvednosti Ukrajine, ubiju novinara Vladimira Solovjova.

Članovi organizacije su priznali da su planirali da izvrše ubistvo, nakon kog su nameravali da se sakriju u inostranstvu.

Kijev demantuje planove za ubistvo ruskog novinara

Ukrajinska Služba državne bezbednosti (SBU) demantovala je da ima bilo kakve planove da ubije ruskog televizijskog novinara Vladimira Solovjeva.

- SBU ne planira da ubije V. Solovjeva - navodi se u saopštenju SBU objavljenom na Telegramu, prenosi agencija Rojters.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je ranije danas da je ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) privela terorističku grupu koja je planirala atentat na poznatog ruskog novinara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 1 godinu

Ako niste ista ekipa, onda da sravnimo sa zemljom amere nemce i engleze i da zivimo zivot kako treba ili da ih zatvorimo da ne mogu da se pomere iz njihovih drzava, ako ih pustimo opet ce taj gen negde da se rasiri, ubice, nacisti genocidasi ne mogu da zive, to ke u genima, zamislite britanci pocinili najveci genocid u novoj istoriji, pobili 45 miliona indijaca, ali istorija o tome ne prica jer nam germani pisu istu, o nama da ne pricam, kao nemanjici osnovali srpsku drzavu, a vekovi pre toga ne postoje, jadni smo ukupno svi, ako nismo placeni da ovako mislimo.

maza

pre 1 godinu

Hahahhahah...... "... ja kazem, braco, prijatelji nemoj te, a oni udri, pa udri , i sta cu, pod batinama sve priznam....." , tako i ovi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija