• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2022

22:35

DOBRA VOLJA RUSIJE IMA GRANICE! Lavrov: Postoji realna opasnost od TREĆEG SVETSKOG RATA!

AP PHOTO

Vesti

DOBRA VOLJA RUSIJE IMA GRANICE! Lavrov: Postoji realna opasnost od TREĆEG SVETSKOG RATA!

Podeli vest

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da će se mirovni pregovori sa Ukrajinom nastaviti, upozoravajući da postoji „stvarna“ opasnost od Trećeg svetskog rata

Obraćajući se ruskim novinskim agencijama, on je kritikovao pristup Kijeva pregovorima, dodajući:

- Dobra volja ima svoje granice. Ali ako nije recipročna, to ne pomaže procesu pregovora.

Rizici nuklearnog rata su sada veoma značajni, ova opasnost se ne može potceniti, ali ima mnogo onih koji su voljni da veštački naduvaju ovu pretnju, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, prenose RIA Novosti.

On je podsetio da su u januaru zemlje „nuklearne petorke” potvrdile tezu o neprihvatljivosti nuklearnog rata.

- Ovo je naš principijelni stav. Počinjemo od toga. I zaista ne bih voleo to sada, kada, kao što ste rekli, misleći na uvažene politikologe, kada su rizici zaista veoma, veoma značajni, zaista ne bih voleo da se ovi rizici veštački naduvaju, a ima ih mnogo onih koji ih žele. Opasnost je ozbiljna, realna je, ne može se potceniti - rekao je ministar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marina

pre 1 godinu

Valjda će onda koja bomba pogoditi vašu redakciju. To bi u svakom slučaju bio golem napredak za novinarsku profesiju.

Denica

pre 1 godinu

Гутерес је амерички човек. Да није и њега би Американци склонили као што су склонили предходног коме су наместили авионску несрећу. УН су корумпиране до максимума захваљујући американцима.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija