• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RIA

26.04.2022

12:57 >> 13:00

(VIDEO) PRVI SNIMCI sa lica mesta nakon UBISTVA U VRTIĆU! Muškarac upao u zgradu i pucao, potom izvršio samoubistvo!

printscreen Twitter

Vesti

(VIDEO) PRVI SNIMCI sa lica mesta nakon UBISTVA U VRTIĆU! Muškarac upao u zgradu i pucao, potom izvršio samoubistvo!

Podeli vest

U regionu Uljanovsk, muškarac je ubio dvoje dece i učiteljicu u vrtiću

Učitelj i dvoje dece poginuli su u pucnjavi u vrtiću u Uljanovskoj oblasti, izjavio je bivši guverner regiona i poslanik Državne dume Sergej Morozov na svom Telegram kanalu.

„O situaciji u Veškajmu, gde se dogodio užasan zločin. Razgovarao sam sa predstavnicima izvršne vlasti i sa poslaničkim korom. Prema preliminarnim informacijama, poginula je dadilja, dvoje dece rođene 2016. i 2017. godine“, napisao je političar. Prema njegovim rečima, povređena je još jedna žena.

 

 


Informaciju o vanrednom stanju za RIA Novosti potvrdila je pres služba vlade regiona.

Podsetimo, naoružani muškarac otvorio je vatru u vrtiću u ruskoj Uljanovsja oblasti i ubio četiri osobe, među kojima je dvoje dece, javlja agencija Interfaks pozivajući se na neimenovani izvor.

Kako navodi neimenovani izvor, napadač je izvršio samoubistvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija