• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

04.05.2022

19:57

OLIVER STOUN ZALEDIO SVET! SAD SPREMAJU NUKLEARNU PROVOKACIJU U DONBASU, OKRIVIĆE RUSIJU?! Ako se ovo, ne daj Bože desi, ČEKA NAS...

Vesti

OLIVER STOUN ZALEDIO SVET! SAD SPREMAJU NUKLEARNU PROVOKACIJU U DONBASU, OKRIVIĆE RUSIJU?! Ako se ovo, ne daj Bože desi, ČEKA NAS...

Podeli vest

Slavni američki režiser - oskarovac Oliver Stoun - smatra da pri razvoju situacije u Ukrajini i povodom nje po najgorem scenariju, rukovodstvo Sjedinjenih Država može da organizuje nuklearnu provokaciju u Donbasu kako bi za nju okrivilo Rusiju

- Pitam se da li SAD stvaraju uslove za nuklearnu eksploziju velike snage a nepoznatog porekla - negde u Donbasu - od koje bi poginule hiljade Ukrajinaca? Naravno, ako se ovo, ne daj Bože, desi, ceo svet će, poput Pavlovljevog dresiranog psa, za to okriviti Rusiju. Ta krivica je već unapred utvrđena, bez obzira ko pritisne dugme".
       

Stoun je navedenom dodao da su zapadni mediji, po nalogu američkih i evropskih političara, od 2014. godine namerno zatvarali oči i nisu izveštavali o ratnim zločinima nad civilima u Ukrajini, proglašavajući Rusiju za agresora i krivca u svakoj fazi ukrajinske krize.
       
Po njegovom mišljenju, svrha informacionog rata koji Zapad „vešto i grubom silom" vodi protiv Moskve je da navede svetsku zajednicu da poveruje da „Rusija u svakom slučaju može biti kriva, ma koliko to apsurdno zvučalo".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

samo da rusi navataju zive amere u celicani ...

Marcco

pre 2 godine

Logično razmišljanje bi bilo: amerikanci izazvali nuklearnu eksploziju sa namerom da okrive Ruse. Zašto? Pa da bi uzvratili nuklernim udarom. Prema tome, udri po Americi dok ne bude kasno...

deda Raša

pre 2 godine

Da li će Amerika dobiti ikada ovako pametnog čoveka za predsednika? Vidite li gospodine Olivere da Amerika ima boljih režisera i od vas, samo u drugom pravcu - ratu.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija