• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2022

16:08

DŽIL BAJDEN STIGLA U RUMUNIJU! Bukurešt preplavljen uniformisanim američkim vojnicima! (Video)

printscreen

Vesti

DŽIL BAJDEN STIGLA U RUMUNIJU! Bukurešt preplavljen uniformisanim američkim vojnicima! (Video)

Podeli vest

Prva dama SAD Džil Bajden doputovala je u Rumuniju, a posetiće i Slovačku gde će se sastati sa porodicama ukrajinskih izbeglica, američkim humanitarnim i vojnim radnicima i radnicima ambasade, saopštila je danas njena kancelarija

Poseta je još još jedna demonstracija podrške SAD Ukrajini i zemljama koje joj pomažu. 

Uniformisana Američka vojska je na ulicama Bukurešta, što je neobično s obzirom da im je zabranjeno da se nalaze u uniformi van svoje države. 

Primećen je i znatan broj američkih oficira i pilota, a očevidci tvrde da se nalaze u restoranima oko palate parlamenta. 

Kako čitaoci Informera, koji se nalaze na licu mesta, javljaju - odsustvo predsednik i veliki broj američkih zvaničnika u pratnji prve dame dokazuje da Ameriku ne vodi samo Džo Bajden, već i veliki broj ljudi okupljenih oko njega!

Džil Bajden je sinoć sletela u Bukurešt:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alex roth

pre 1 godinu

ameri su se vrlo brzo vojno ugnjezdili u rumuniji,sigurno se tamo bolje osecaju nego u "domovini" gde je mnogo skuplje.pitam se,logicno;ko je u tom konfliktu sa rusima glavni agresor?.zivi bili,ako ostanemo, pa videli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija