• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.05.2022

10:21

U PODRUMIMA AZOVSTALJA SU VISOKI OFICIRI ZAPADNIH ZEMALJA? Gagin izneo detalje - militanti su dobro opremljeni, imaju satelitsku komunikaciju... (VIDEO)

Printskrin Telegram/RIA novosti

Vesti

U PODRUMIMA AZOVSTALJA SU VISOKI OFICIRI ZAPADNIH ZEMALJA? Gagin izneo detalje - militanti su dobro opremljeni, imaju satelitsku komunikaciju... (VIDEO)

Podeli vest

- Na Azovstalju mogu biti visoki oficiri iz SAD, Francuske i Britanije, o tome svedoče i česti Makronovi pozivi i zahtevi, rekao je savetnik predsednika vlade DNR Jan Gagin

On je za rusku agenciju RIA novosti rekao da su "nacionalisti blokirani u Azovstalju dobro opremljeni: imaju autonomni dizel agregat i satelitsku komunikaciju".

 

 

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da ruske snage nastavljaju ofanzivne operacije u istočnoj operativnoj zoni, čiji je cilj uspostavljanje pune kontrole nad teritorijom Donjecke i Luganske oblasti i zadržavanje kopnenog koridora između njih i Krima.

Generalštab Ukrajine navodi da ruske snage nastavljaju da blokiraju ukrajinske jedinice u zoni fabrike Azovstalj u Marijupolju i da su izvodile napade radi preuzimanja kontrole nad fabrikom, prenosi Ukrinform.

Dodaje se da ruske snage nastavljaju granatiranje naselja u blizini Harkova.

BONUS VIDEO:
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dzedaj123

pre 1 godinu

Samo zaboravbljate jednu stvar, militanti ili ne, oni se nalaze u Ukrajini, a ne znam sta Rusi traze u Ukrajini, jer ih neko zvao?

nesa151

pre 1 godinu

DA ZVALI SU IH NATO I AMERI.Rusi su dan pre njihovog napada napali ukrajinu .SAD i NATO SU na zahteve odgovorili majmune koji ne citas od pocetka;CILJ NATOa i Amera JE POTPUNO UNISTENJE RUSIJE I PRAVOSLAVNOG SVETA.SRPSKO KOPILE JA SAM PRAVOSLAVAC A TI?OSAM godina su Rusi molili medjunarodnu zajednicu;DA SE PRIZNA RUSKI JEZIK,DA SE OBUSTAVI UBIJANJE U DONJECKU.Gde si manki bio tih osam godina mama ti menjala pelene!

Alex

pre 1 godinu

Zato Vučić kaže - ovo nije lokalni rat. Pa naravno da nije kad je NATO umešan do guše. Plus Evropska Unija i Amerika - šalju novac i oružje u Ukrajinu, uvode sankcije i embargo na energente, napravili su kompletan poremećaj na tržištu i sad ceo svet ispašta, a i mi sa njima. Ali zato za sve imaju alibi da je Putun kriv, sad je eto i nama kriv za Kosovo. Budalaštine.

ringispil

pre 1 godinu

A sta traze Amerikanci, Englezi, Francuzi u Ukrajini, tacnije u celicani sa Ruskim civilima kao zivim stitom. Da nisu mozda dosli da kupe malo psenice?

Amater

pre 1 godinu

MRZNJA I IZOLACIJA PREMA RUSIJI TRAJE VISE OD 30 GODINA,PROBLEM JE STO JE RUSIJA OJACALA DO TE MERE DA SE I AMERIKA PLASI A NE SAMO EU.KO JE ZVAO NATO U SRBIJU,AVGANISTAN,SIRIJU, LIBIJU,IRAK,SOMALIJU ITD.TO SU SVE POSLEDICE A UKRAINA NEKA SE ZAPITA ZASTO JE RUSE IZ UKRAINE UBIJALA I PONIZAVALA OD MAJDANA PA NA VAMO SVE OVE GODINE.

Kacamak

pre 1 godinu

Jeste jeste visoki oficiri su unutra, amerikanci, francuzi, japanci, marokanci....3 generala, 2 admirala, 2 feldmsarsla i 1 iz hitlerjugenda..... sto ovaj rus "lupa", majko moja... pa u ovo nema da poverije ni dete od 3 godine, ili mozda ima budala...!!???

ZELENSKI OBJAVIO USLOV ZA KRAJ RATA!
Planeta

ZELENSKI OBJAVIO USLOV ZA KRAJ RATA!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da mirovni sporazum sa Rusijom zavisi od povlačenja ruskih snaga na položaje pre 24. februara, odnosno pre početka ruske vojne intervencije protiv Ukrajine

07.05.2022

09:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija