• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

13.05.2022

15:16

"NI CENTA VIŠE ZELENSKOM"! Kongresman SAD svim snagama protiv NAORUŽAVANJA UKRAJINE!

AP/Photo

Vesti

"NI CENTA VIŠE ZELENSKOM"! Kongresman SAD svim snagama protiv NAORUŽAVANJA UKRAJINE!

Podeli vest

Novac koji američka vlada namerava da uputi za podršku Ukrajini je beskorisno trošenje sredstava poreskih obveznika, izjavio je republikanac, član Predstavničkog doma Kongresa SAD iz Arizone Pol Gosar

„Prošle godine predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je, kao državni službenik, na neki način zaradio sto miliona dolara. Kako mislite, kuda će zapravo otići najveći deo 40 miliona dolara za Ukrajinu? Ne treba da šaljemo ni centa“, napisao je Gosar na Tviteru.


Prema mišljenju političara, predsednik SAD Džozef Bajden usmeren je na raspirivanje proksi rata s Rusijom, što će za Ameriku biti greška s posledicama svetskih razmera. Vlada SAD treba da se bavi unutrašnjom politikom, da rešava probleme državnog duga, inflacije i imigracije, naglasio je Gosar, objašavajući odluku da glasa protiv pomoći Kijevu.


Ranije je Predstavnički dom Kongresa SAD potvrdio odluku da se za Ukrajinu izdvoji dodatni paket pomoći, uputivši nacrt zakona na glasanje u Senatu SAD.


Senator iz države Kentaki Rend Pol blokirao je usvajanje odluke u gornjem domu Kongresa, jer smatra da u sadašnjim uslovima SAD jednostavno ne mogu da dozvole sebi da igraju ulogu svetskog žandara na račun sopstvenog budžeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boban

pre 1 godinu

Senator Rend Pol je samo (na srecu) privremeno blokirao odluku o dodeli tih dodatnih 30 milijarni pomoci. Trebace nekoliko dana da se procedurano, odluka odblokira, tako da je to gotova stvar. Na zalost svih rusofila, naravno.

milan lala

pre 1 godinu

Amerikanci naoruzavju / prodaju oruzije Ukraini da sa njime ubijaju Ruse. Deluje kao da su zaboravili da ce im Rusi zbog takvog ponasanja vratiti milo za drago na globalu gde su americki interesi u pitanju .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija