• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

22.05.2022

12:33

(VIDEO) HIT, VIDEO SNIMAK DOSPEO NA DRUŠTVENE MREŽE! Blinken posvetio pesmu Putinu... A poruka je jasna!

Tanjug/AP

Vesti

(VIDEO) HIT, VIDEO SNIMAK DOSPEO NA DRUŠTVENE MREŽE! Blinken posvetio pesmu Putinu... A poruka je jasna!

Podeli vest

Američki državni sekretar Entoni Blinken nagovestio je da Vašington možda neće obnoviti odnose sa Moskvom. On je šaljivo sugerisao da se „nikada neće pomiriti“ sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom

Državni sekretar je, naime, u obraćanju pred maturantima Univerzitet Džordžtaun citirao reči pesme američke pevačice Tejlor Svift, u šali nagoveštavajući da Sjedinjene Američke Države možda neće resetovati odnose sa ruskim rukovodstvom.

„Zaista, Tejlor Svift je nastupila na ceremoniji dodele diploma na Univerzitetu u Njujorku. Nažalost, moj tim mi nije dozvolio da ponesem gitaru ovde kako bih odsvirao pesmu 'We are never ever getting back together' (Nikada se nećemo pomiriti) i posvetio je predsedniku Putinu“, rekao je Blinken, nakon čega su usledili smeh i aplauzi maturanata.

On je dodao i da su članovi njegovog tima sugerisali da bi takav potez bio „nediplomatski“ i da bi predstavljao provokaciju.

 


Podsetimo, brojne zapadne zemlje uvele su nove sankcije Moskvi nakon što je Rusija pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini.


Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je kao odgovor na sankcije Vašingtona, Moskva zabranila ulazak u Rusiju američkom predsedniku Džozefu Bajdenu i 12 američkih zvaničnika, među kojima i američkom državnom sekretaru Entoniju Blinkenu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gargamel

pre 2 godine

Malo se zaigrali NATO i Evropa. Rusija nije Srbija koju mogu da gadjaju sa vece visine i daljine. Sto smo imali zastarele sisteme i lose rukovodstvo. Rusija je tri koplja iznad NATO i Evrope po svojim sistemima. Ukrajina ima srecu sto rusi ne koriste da ubija narod, vec samo ekstremiste. A ako im padne mrak na oci zbog gubitaka i primene NATO sistem tepih bombardovanja, ili ne daj boze nuklearni rat. Ode ukrajina dovraga. Tako da cirkuzant koji misli da je predsednik, ne trazi od Srbije da uvodi sankcije Rusiji. Video sam snimke kako pale i na krst razapinju ,postavljalju i pale ruske zarobljenike. I oni sebe nazivaju pravoslavcima? Gde ste bili da protestirate kada je nas NATO bombardovao? U misijoj rupi? Dosta vise cinizma. Dosta vise prenemaganja.Hte li ste NATO, ima te odgovor Rusije. Ipak neduznom, Ukrainskom narodu zelim da opstane.

vladimir

pre 2 godine

Očigledno i generacija koja te je pozdravila je "ispranog" mozga /ako ga uopšte ima/, a ako nastavite ovako "oni" i neće dočekati tvoje godine! Samo da im ne bude ovo poslednje smejanje .....

milankukic

pre 2 godine

ma kakav hit budala se iyblamirala yav sve pare a studenti morali da tapsu budali

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija