• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2022

17:40

ŠOK RAČUN IZ RESTORANA U GRČKOJ! Ovo košta 600 EVRA! Gosti nisu hteli da plate, zaposleni pretili POLICIJOM!

Pixabay

Vesti

ŠOK RAČUN IZ RESTORANA U GRČKOJ! Ovo košta 600 EVRA! Gosti nisu hteli da plate, zaposleni pretili POLICIJOM!

Podeli vest

Amerikanka i njena ćerka otišle su na odmor na Mikonos, a doživeli su veliku neprijatnost u jednom restoranu, zbog čega su joj zaposleni zapretili policijom

Brenda Molton i njena ćerka (19) naručili su dva mohita i dve krabe, a za to im je isporučen račun od 600 evra. 

Osoblje u restoranu DK Oyster na Mikonosu im je reklo da se neće vratiti u SAD ako odbiju da plate. Turistkinje tvrde da hrana i piće koje su naručili nikako ne mogu da opravdaju cenu, ali priznaju da su sedele na ležaljkama u restoranu dva sata, piše Daily mail.

Amerikanka je rekla zaposlenima da neće platiti račun na šta je dobila odgovor da će joj pozvati policiju:

- Pozvaću policiju. Zadržaće te ovde i nećeš se vratiti kući. Lako možemo da pronađemo gde živite - ispričala je Molton.

Po izlasku iz restorana, Molton tvrdi da je počela da upozorava prolaznike da ne ulaze u restoran, ali se opet suočila sa osobljem. Vlasnik je izašao i vikao na nju.

Američka turistkinja je rekla da joj je tada prišla dama i rekla joj da je videla sličnu scenu u restoranu dan ranije i da je bila umešana policija.

Stranica tog restorana na Tripadvisoru preplavljena je recenzijama gostiju koji su tvrdili da su bili namamljeni na isti način.

- Ne postoji slobodna zemlja u zapadnom svetu koja bi nas primorala da svakom kupcu objasnimo zašto naplaćujemo na način na koji radimo. Međutim, često smo pokušavali da objasnimo velike troškove poslovanja poput našeg. Da li biste pitali Bugati zašto naplaćuju onoliko koliko naplaćuju? Da li biste zamolili sve luksuzne brendove da opravdaju svoje cene? Možete se odlučiti za jeftinije proizvode i usluge. Nema monopola - odgovorili su iz restorana.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Pa jel njubovi pogledaju cenovnik kada sednu? Pa ako neko nema para nema sta da trazi na luksuznom mestu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija