• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ TV kanal Kan News

28.05.2022

20:30

UDARNO! Izraelski oficiri stigli u Ukrajinu da obučavaju ukrajinske trupe... Zašto Izrael vrši udar na Rusiju? (Video)

printscreen

Vesti

UDARNO! Izraelski oficiri stigli u Ukrajinu da obučavaju ukrajinske trupe... Zašto Izrael vrši udar na Rusiju? (Video)

Podeli vest

Elitni izraelski oficiri obučavaju ukrajinsku vojsku, otvoreno prkoseći Rusiji. Rusko-izraelski politički odnosi definitivno su pokvareni

Izraelski TV kanal Kan News javlja da je najmanje sedam izraelskih elitnih oficira regrutovano da obučavaju ukrajinsku vojsku u borbenoj taktici. To ukazuje da je Izrael direktno povezan sa pružanjem vojne pomoći Ukrajini.

Video izveštaj koji je objavio Kan News prikazuje vojnike izraelskih specijalnih snaga koji obučavaju ukrajinske elitne jedinice. U izveštaju se navodi da su Izraelci takođe aktivno uključeni u borbe protiv ruskih snaga.

Ranije je bilo izveštaja da bi u Ukrajini moglo biti do stotinu bivših izraelskih vojnika, instruktora i plaćenika, međutim, iz očiglednih razloga, Izrael ne komentariše ove podatke.

Do danas je poznato da je Izrael spreman da pruži Ukrajini svoje oružje.

Izraelska strana može da prenese raketne sisteme Spike NLOS , sistemi PVO za Oružane snage Ukrajine kratkog i srednjeg dometa „Barak-8“ i drugo naoružanje.

Procenjuje se da takve akcije nisu povezane sa željom da se pruži pomoć Ukrajini, već zbog pokušaja konfrontacije sa Rusijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Spasko

pre 1 godinu

Izrael obucava naciste , izrael je prodavao oruzje izetbegovicevim terorisima i tudjmanovim nacistima i slavio Oluju sa pavelicevim ustasama , americki generali jevreji u suradnji sa nacistickim vatikanom bombardovali Srbiju i stavili izraelsku solomonsku krunu na zastavu Srbije i dostavljen je engleski rimsmosolomonski rothshcildov izraelski agent Kuracdjordjewitz sa engleskog peodfilskog dvorca na Dedinje da mu srpska deca budu dvorske sluge . Znaci da je Hitler bio kao i Zelensi izraelski rimskosolomonski monarhisticki agent koji je vrsio genocid nad jevrejima antimonarhistima , isto tako Kuracdjordjewitz i cetnici su bili engleska izraelsko vatikanska monarhisticka agencija i u suradnji sa pavelicevim nacistima vrsili genocid nad srpskim narodom antimonarhistima .

Djoka

pre 1 godinu

Sledeci rat je na Bliskom Istoku. Hamas i Hezbolah ce se obradovati novom oruzju iz inostranstva. Deo ukrajinskog oruzja zavrsice u njihovim rukama.

deda Raša

pre 1 godinu

Ovo nisu smeli uraditi ni po koju cenu. Jevreji da brane Fašiste je neshvatljivo.

DENACIFIKACIJA

pre 1 godinu

To nije "udar" na Rusiju jer je Rusija napala Ukrainu. A sef Ukraine je Jevrej. Inace, ko se pokaci sa Izaelom jako lose prolazi. Ovi bez problema stizu do Moskve da izvrse denacifikaciju, i malo procaskaju sa poremecenim Putinom koji je Jevreja nazvao nacistom. To je bila strasna greska. Izraelci se ne povlace, nisu to Jenkiji. S'd su ga ruske komunjare ugasili! Hahahah!!! Ima da ga Jevreji deportuju u Hag, ko DOS pok. Slobu! Jedva cekam da ga stigne pravda!

Mapko

pre 1 godinu

Da se vise ne uporedi Izrael sa Srbijim. Nekada sam bio pro-izraelac, radi glupostima o zajednicke sudbine dva naroda tokom drugog svetskog rata, sa srecom davno me ta nebulozna akcija prosla. Kada izraelci naoruzavaju ukrajinsku neo-nacisticku vojsku i kada Izrael podrzava nacisticku vladu u Kijevu, onda vam je jasno sa kakvom drzavom imate posla, da je Izrael odavno izgubio kompas i moralno pravo da svima soli pamet kada se desi bilo koji antisemitski incident.

Pera

pre 1 godinu

Zato sto je Lavrov u pravu sa svojim tvrdnjama.

Muki

pre 1 godinu

Malo kad bi se pogledala istorija, ne bas ona zvanicna koju ucimo u skolama nego prava, sto se kaze iza kulisa, a sve postoji zapisano, samo treba sklopiti kockice na pravi naci, onda bi svima bilo jasno zasto Izrael napada rusiju, odakle se najvise iselilo jevreja pre manje od 150 godina i naseliljavalo se u danasnji Izrael menjalo demografiju, kad i gde su odlucili jevrejski ziloti da naprave drzavu, zasto i ko je pobio vecinu umerenih jevreja i kome je sve to bilo potrebno u drugom svetskom, Lavrov dobro zna sta prica samo cu toliko da kazem.

Aleksandar

pre 1 godinu

Zasto Hitler nije zavrsio sa ovim zlom?Jedno od dva najveca na planeti. Prvo zlo Engleska,drugo zlo Jezuiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija