• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

31.05.2022

11:32

ŠOKANTNO OTKRIĆE U AZOVSTALJU, OGLASILA SE RUSKA VOJSKA!

Tanjug/AP

Vesti

ŠOKANTNO OTKRIĆE U AZOVSTALJU, OGLASILA SE RUSKA VOJSKA!

Podeli vest

Tokom provere podzemnih objekata metalurškog kombinata "Azovstalj" u Marijupolju, gde su se krili nacisti ukrajinske formacije Azov koji su se predali, ruska vojska je pronašla izotermički kamion...

U katakombama ispod „Azovstalja“ pronađen je kamion sa telima 152 poginula ukrajinska vojnika, tvrdi ruska vojska.

- Oružane snage Rusije su tokom provere katakombi ispod metalurškog kombinata „Azovstalj“ pronašli kamion sa 152 minirana leša ukrajinskih vojnika, a cilj je bio da se Rusija optuži za namerno uništavanje tela - saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije, general-major Igor Konašenkov.

- Tokom provere podzemnih objekata metalurškog kombinata "Azovstalj" u Marijupolju, gde su se krili nacisti ukrajinske formacije Azov koji su se predali, ruska vojska je pronašla izotermički kamion. U vozilu, u kome nije radio sistem za hlađenje, skladištena su tela 152 poginula militanta i vojnika Oružanih snaga Ukrajine - saopštio je general Konašenkov.

Kako je pojasnio, tokom pregleda kamiona, ruski demineri su otkrili četiri mine koje su bile postavljene ispod tela poginulih ukrajinskih vojnika. Ukupna masa eksploziva bila je dovoljna da uništi sva tela koja su se nalazila na kamionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija