• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.05.2022

13:04

MEDVEDEV DAO ODGOVOR O "PUTINOVOJ IMOVINI U INOSTRANSTVU"!

Reuters

Vesti

MEDVEDEV DAO ODGOVOR O "PUTINOVOJ IMOVINI U INOSTRANSTVU"!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin, kao ni drugi političari zemlje, nemaju račune, imovinu ili druge značajne interese u inostranstvu, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Dmitrij Medvedev


"Predsednik, politički i vojni vrh zemlje nemaju. To je očigledno. I tvorci zapadnih sankcija to priznaju. Niko od nas nema stranu imovinu, račune ili značajne interese u inostranstvu. Ne idemo tamo da se odmaramo ili da radimo", napisao je Medvedev na Telegramu, prenosi agencija TAS S.


Govoreći o zapadnim sankcijama Moskvi, Medvedev se zapitao "koga su, uostalom, njihovi autori hteli da kazne". Kako je rekao, zapadne sankcije su posebno usmerene na Ruse, te da su odluke zasnovane upravo na mržnji prema Rusima.

"Protiv koga je sve ovo? Odvratan zaključak se nameće - ove sankcije su usmerene upravo protiv ruskog naroda. Ovaj zaključak je obeshrabrujući, ali, nažalost, to je tačno. Sve nas mrze! Ove odluke su zasnovane na mržnji prema Rusiji - prema Rusima, prema svim njenim stanovnicima", ocenio je Medvedev.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

APOKALIPTIČNA PROGNOZA MEDVEDEVA! Putinov najbliži saradnik izneo niz katastrofalnih scenarija do kojh će dovesti sankcije Rusiji!
Planeta

APOKALIPTIČNA PROGNOZA MEDVEDEVA! Putinov najbliži saradnik izneo niz katastrofalnih scenarija do kojh će dovesti sankcije Rusiji!

Sankcije uvedene Rusiji neizbežno će dovesti do novih vojnih sukoba u nestabilnim regionima, do aktiviranja terorista koji će iskoristiti sukob Rusije i Zapada, kao i do novih epidemija, izazvanih odustajanjem od međunarodne saradnje u sanitarno-epidemiološkoj sferi ili direktnom upotrebom biološkog oružja, upozorava Dmitrij Medvedev

13.05.2022

11:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija